Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2011. Október 30. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Ashton Kutchernek már van egy fia

Ashton Kutchernek már van egy fia

Még nem derült ki, hogy a színész legutóbbi szeretője terhes-e, de ha hinni lehet a legújabb pletykáknak, akkor nem ez lenne Kutcher első gyereke. Azt suttogják ugyanis, hogy volt barátnőjének tőle született gyereke

Tíz éve, hogy Ashton Kutcher és January Jones szakítottak, de az elmúlt években is tartották a kapcsolatot. A szőke színésznő mostanában azért került az érdeklődés középpontjába, mert nem volt hajlandó elárulni, ki a nemrég született gyereke apja. Eddig mindenki Claudia Schiffer férjét gyanúsította az apasággal, bár ő mindvégig tagadott. A producernek azonban senki nem hitt, egészen addig, amíg Jones egyik szomszédja most elő nem állt azzal a történettel, hogy az utóbbi egy évben milyen gyakori vendég volt a színésznőnél Ashton Kutcher. Könnyen lehet tehát, hogy a színész a gyerek apja! Ha ez igaz, akkor Demi Moore-ral kötött házasságának biztosan befellegzett.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.