Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2011. November 19. 07:33, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ashton Kutchert meglepte, hogy Demi válik tőle

Ashton Kutchert meglepte, hogy Demi válik tőle

Tényleg mindent megtett a színész, hogy jóvátegye a félrelépését, és azt hitte, működik a párterápia. Meglepte, amikor Demi Moore mégis bejelentette, hogy elválik tőle.

"Mély szomorúsággal és nehéz szívvel hoztam meg a döntést, hogy befejezem a hatéves házasságomat Ashtonnal" - így fogalmazott Demi Moore, amikor a válást bejelentette. Semmiféle közös megegyezésről nem esett szó, a színésznő nem fogalmazott többes számban, vagyis nem együtt adták ki a hivatalos közleményt. Demi nem is kívánt további minden jót a férjének, ahogyan az békés hollywoodi válásoknál szokás. Kutcher pedig csak a twitteren tett közzé egy rövid üzenet, miszerint mindig a szívében őrzi majd a Demivel töltött időt.

Ismerősei állítják, Ashton is csak akkor értesült a felesége döntéséről, amikor Demi kiadta a közleményt. "Hetekig jártak párterápiára a kabbala központba, és Ashton mindvégig abban reménykedett, hogy menthető a házasságuk" - mesélik a színész ismerősei, akik szerint Demi végül a családja és a barátai nyomására döntött a válás mellett, pedig még mindig szereti a férjét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.