Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2011. November 19. 07:33, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ashton Kutchert meglepte, hogy Demi válik tőle

Ashton Kutchert meglepte, hogy Demi válik tőle

Tényleg mindent megtett a színész, hogy jóvátegye a félrelépését, és azt hitte, működik a párterápia. Meglepte, amikor Demi Moore mégis bejelentette, hogy elválik tőle.

"Mély szomorúsággal és nehéz szívvel hoztam meg a döntést, hogy befejezem a hatéves házasságomat Ashtonnal" - így fogalmazott Demi Moore, amikor a válást bejelentette. Semmiféle közös megegyezésről nem esett szó, a színésznő nem fogalmazott többes számban, vagyis nem együtt adták ki a hivatalos közleményt. Demi nem is kívánt további minden jót a férjének, ahogyan az békés hollywoodi válásoknál szokás. Kutcher pedig csak a twitteren tett közzé egy rövid üzenet, miszerint mindig a szívében őrzi majd a Demivel töltött időt.

Ismerősei állítják, Ashton is csak akkor értesült a felesége döntéséről, amikor Demi kiadta a közleményt. "Hetekig jártak párterápiára a kabbala központba, és Ashton mindvégig abban reménykedett, hogy menthető a házasságuk" - mesélik a színész ismerősei, akik szerint Demi végül a családja és a barátai nyomására döntött a válás mellett, pedig még mindig szereti a férjét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.