Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 08. 06:50, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Átadták a magyar rendőröknek

Átadták a magyar rendőröknek

Hazaszállították Magyarországra azt a pénzszállító sofőrt, aki december közepén elkötötte a rábízott pénzszállító autót Budán, majd elvitte a benne lévő milliókat – jelenti a HavariaPress. Még december 16-án, késő délután e

Miután egyértelművé vált, hogy a lopást a 27 éves sofőr követte el, vele szemben a rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki. Ez alapján a svájci hatóságok egy héttel később, egy vámellenőrzés során elfogták a férfit, az osztrák-svájci határon lévő St. Margrethen határátkelőhelyen.

Szerdán késő este megérkezett a ferihegyi repülőtérre a férfit szállító repülőgép, ezt követően a gyanúsítottat immár a magyar rendőrök vették őrizetbe. A férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van, ügyében a további eljárást a BRFK vagyonvédelmi munkatársai folytatják le.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.