Városlista
2020. március 30, hétfő - Zalán

Hírek

2010. Január 08. 06:50, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Átadták a magyar rendőröknek

Átadták a magyar rendőröknek

Hazaszállították Magyarországra azt a pénzszállító sofőrt, aki december közepén elkötötte a rábízott pénzszállító autót Budán, majd elvitte a benne lévő milliókat – jelenti a HavariaPress. Még december 16-án, késő délután e

Miután egyértelművé vált, hogy a lopást a 27 éves sofőr követte el, vele szemben a rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki. Ez alapján a svájci hatóságok egy héttel később, egy vámellenőrzés során elfogták a férfit, az osztrák-svájci határon lévő St. Margrethen határátkelőhelyen.

Szerdán késő este megérkezett a ferihegyi repülőtérre a férfit szállító repülőgép, ezt követően a gyanúsítottat immár a magyar rendőrök vették őrizetbe. A férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van, ügyében a további eljárást a BRFK vagyonvédelmi munkatársai folytatják le.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 30. 10:45, hétfő | Kék hírek

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Március 30. 07:34, hétfő | Kék hírek

Kétszer is döfött egy betörő Ócsán

A helyszín közelében elfogták a támadót a rendőrök a polgárőrök közreműködésével. A férfit emberölés kísérlete miatt vették őrizetben.

2020. Március 30. 05:00, hétfő | Kék hírek

Ötmillió forintnyi vágott dohányt találtak a vállaji határátkelőn

Közel ötmillió forint értékű csempészett vágott dohányt találtak két személyautóban a vállaji magyar-román határátkelőhelyen szombat éjjel

2020. Március 29. 18:06, vasárnap | Kék hírek

Közlekedési vitából lett brutális verés és orrcsonttörés

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.