Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 05. 06:07, csütörtök | Belföld

Átmeneti napsütés várható

Átmeneti napsütés várható

A koponyeg.hu előrejelzése szerint:

Ma
Reggel a keleti tájakon ködfoltok, illetve rétegfelhők képződnek, de ezek a délelőtt folyamán megszűnnek, és országszerte többórás napsütés várható, csapadék nélkül. Reggel 0, délután 11°C körül alakul a hőmérséklet. A délies szél kissé megélénkül.

Péntek
Borultságig növekszik a felhőzet, és sokfelé (keleten inkább csak délutántól, estétől) várható eső. A délkeleti szél élénk lesz. 4 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombat
Hajnalban, reggel még több helyen, majd egyre inkább már csak a keleti területeken valószínű csapadék. -Napközben - az erős ÉNy-i szél hatására - csökken a felhőzet, nyugaton már a nap is előbukkan. A csúcsérték 7 és 12 fok között alakul.

Vasárnap
Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, délutántól vékonyabb felhőzettel. Néhol kisebb záporeső előfordul. Sokfelé lesz élénk, néhol erős az ÉNy-i légmozgás. Marad a 10 fok körüli maximum.

Hétfő, kedd
Változóan felhős időre van kilátás, többórás napsütéssel. Csapadékra kicsi az esély. Reggelente gyenge fagy kialakulhat, délutánonként 10-12˘C ígérkezik.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztáció - pixabay.com

Címkék: időjárás, Napsütés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.