Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 04. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Átvágtak egy gázvezetéket Balatonföldváron, egy ember megsérült

Átvágtak egy gázvezetéket Balatonföldváron, egy ember megsérült

Átvágtak egy gázvezetéket kedden Balatonföldváron, a kiáramló gáz meggyulladt, egy ember megsérült - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Azt írták, az eset a Munkácsy Mihály utcában, építési munkálatok közben történt. A lángokat, amelyek egy közeli épületet is veszélyeztettek, a siófoki hivatásos tűzoltók elfojtották, a sérültet a mentők kórházba vitték.

A szomszédos ingatlanokból három embert biztonságos helyre kellett kísérni, a gázszolgáltató szakemberei kiszakaszolták a vezetéket - tették hozzá.

Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI megkeresésére azt mondta: a történtek miatt mintegy 80 ingatlant érintően ideiglenesen szünetel a gázszolgáltatás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.