Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2018. Október 24. 10:41, szerda | Bulvár

Átverték Gundel Takács Gábort - Most a Facebookon figyelmezteti a nézőket

Átverték Gundel Takács Gábort - Most a Facebookon figyelmezteti a nézőket

Londonban szeretett volna amerikaifoci-meccset nézni Gundel Takács Gábor, de nem jutott be a stadionba.

A Facebookon figyelmezteti követőit Gundel Takács Gábor, hogy sose vásároljon senki egy bizonyos jegyirodától, mert nagyon pórul járhat. Az 54 éves műsorvezető amerikaifoci-meccsre utazott Londonba, de nem jutott be a Wembley arénába.

„A stadionon belül kéne lennem, vettem is jegyet, de nem kaptam meg” – írta a fotójához az újságÍró, sportriporter, amelyen a stadion előtt, szomorú arccal pózol. Arra figyelmeztet, hogy senki ne vásároljon jegyeket egy bizonyos jegyirodától, mert vagy sokkal drágább lesz, vagy meg sem kapják.

A Korda házaspárnak is meggyűlt a baja ezzel az irodával, pár éve ugyanis egy nem létező, debreceni koncertjükre értékesítettek jegyeket.

Forrás: life.hu

Főkép: 24.hu

Kép: Gundel Takács Gábor hivatalos oldala

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 17:01, hétfő | Bulvár

Örökre kizárt két utast a hajóiról a Royal Caribbean

Örökre kizárt egy nőt és útitársát a hajóiról a Royal Caribbean floridai üdülőhajó-társaság, mert a nő egy hajóúton kimászott az erkélyéről és életét veszélyeztetve készített szelfit.

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.