Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. November 05. 17:07, szerda | Sport
Forrás: Győri ETO KC

Audi Aréna nyitómeccs hamarosan - Jegyelővétel holnaptól

Audi Aréna nyitómeccs hamarosan - Jegyelővétel holnaptól

Csütörtökön indul a jegyértékesítés az Audi Aréna Győr nyitómérkőzésére

November 23-án debütál Győr új multifunkcionális csarnoka, az Audi Aréna Győr. Az 5500 fős befogadóképességű Aréna első mérkőzésére november 6-án, csütörtökön kezdődik a jegyértékesítés online és személyes módon egyaránt.

Régi álma válik valóra a győri sportolóknak, sportbarátoknak és különösen a kézilabda-szurkolóknak, hiszen végre megnyitja kapuit a Győri Audi ETO KC-nak otthont adó Audi Aréna Győr. A létesítményt üzemszerűen a női kézilabdacsapat 2014-15-ös Bajnokok Ligája szezon utolsó csoportmérkőzése avatja fel november 23-án 17 órakor a svéd Sävehof ellen. Ezzel a lépéssel végre azok a szurkolók is megnézhetik élőben kedvenc csapatukat, akik helyhiány miatt korábban nem jutottak be mérkőzésre a Magvassy Sportcsarnokba, új időszámítás kezdődik tehát a győri kézilabda életében.

A Győri Audi ETO KC igyekszik minden szurkolójának elhelyezéséről maximálisan gondoskodni, és a jegyigényeket széles körben kielégíteni, ezért a személyes értékesítés mellett elindítja az online jegyértékesítést is november 6-án, csütörtökön. Az online jegyértékesítés a www.jegymester.hu felületen és árusítóhelyein zajlik, amely helyek a weboldalon megtalálhatók. Személyesen továbbá a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor u. 21.) is lehet jegyet vásárolni a mérkőzésre. A jegyek ára egységesen 5.000,- Ft.

A Látogatóközpont nyitvatartása:
hétfőtől-péntekig: 9.00 - 17.00
szombaton: 10.00 - 15.00
vasárnap: zárva

Fizetési mód a Látogatóközpontban: készpénz és kártya, továbbá Szabadidő és Ajándék Erzsébet-utalvány, Edenred Ticket & Culture utalvány.

Bérleteseknek szóló információk:

Akik rendelkeznek bérlettel a 2014-15-ös BL-csoportmeccsekre, azok a bérletükkel megtekinthetik a mérkőzést, és a Klub által kijelölt szektorban foglalhatnak helyet. A BL-bérletesek bejutásáról és a pontos szektorról Klubunk a jövő héten nyújt tájékoztatást.

Akik a 2014-15-ös szezonra csak őszi bajnoki bérlettel rendelkeznek, azok a győri Látogatóközpontban vásárolhatják meg személyesen a kedvezményes árú jegyet 4.000,- Ft-ért a bajnoki bérletük felmutatásával."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.