Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 07. 17:30, vasárnap | Helyi
Forrás: gyor.hu

Augusztus 10-ig várják a kérdőíveket

Augusztus 10-ig várják a kérdőíveket

Kérdőív segítségével vizsgálja meg a GYŐR-SZOL Zrt. és a Nyugat-magyarországi Egyetem Kooperációs Kutatási Központ Nonprofit Kft., hogy az érintett 112 település lakosai milyen információkkal rendelkeznek...

Kérdőív segítségével vizsgálja meg a GYŐR-SZOL Zrt. és a Nyugat-magyarországi Egyetem Kooperációs Kutatási Központ Nonprofit Kft., hogy az érintett 112 település lakosai milyen információkkal rendelkeznek a hulladék keletkezésének, begyűjtésének és hasznosításának korszerű eljárásairól.

Az új hulladékkezelési programban egy kis odafigyeléssel nemcsak környezetünket tehermentesíthetjük, hanem jelentős összegeket is megspórolhatunk a szemétdíjból.

A kérdőíveket a szemétdíjszámlával egy borítékban kapták meg az érintettek. Azokhoz, akik nem kapnak kommunális számlát, a napokban jut el a kérdőív, amely online is kitölthető, és elküldhető a www.gyorszol.hu weblap jobb felső sarkában található zöld „Kérdőíves felmérés” ikonra kattintva.

A papíron kitöltött kérdőíveket a települések polgármesteri hivatalaiban elhelyezett urnákba, valamint Győrben a GYŐR-SZOL Zrt ügyfélszolgálatain, és a győrszentiváni, ménfőcsanaki, gyirmóti, valamint a bácsai részönkormányzati irodában lehet leadni.

A kérdőíveken is szereplő, eredeti július 31-i leadási határidőt augusztus 10-ig meghosszabbították, így még közel két hétig lehetőség van a kérdőívek kitöltésére.

A beküldők között a szolgáltató nyereményeket sorsol ki a kérdőíveken feltüntetett ügyfél-azonosítók alapján. A családi házakban élő fogyasztók között 300 komposztáló edény, a társasházban élők között 120 darab ajándékcsomag talál gazdára. Az első három település önkormányzata, amely a lakosság számához viszonyítva arányosan a legtöbb kérdőívet juttatja el a GYŐR-SZOL Zrt.-hez, egy-egy szelektív hulladékgyűjtő szigetet nyer.

Címkék: győr-szol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:13, kedd | Helyi

Megváltozott a Pannon-Víz címe

Érdekes változás történt a Pannon-Víz Zrt. életében, ugyanis a társaság Országút u. 4. szám alatti székhelyének és egyben központi irodaházának címe több mint 50 év után Imaház u. 1. számra változott.

2024. Május 21. 08:10, kedd | Helyi

A Kocka nem csak a külföldieket vonzza

A Széchenyi István Egyetem és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Nyugat dunántúli Regionális Igazgatósága közötti jó kapcsolat a hallgatók és vendégprofesszorok érdekében jött létre.

2024. Május 21. 07:16, kedd | Helyi

Korszerű várakozási feltételeket teremtettek a győri kórházban

A győri kórház három épületében, valamint a Szent Imre úton lévő rendelőintézetben is érintőkijelzős automaták fogadják a szakrendelésre érkezőket. Az új rendszer ötven különböző szakrendelésen működik már.

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.