Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Május 28. 15:15, kedd | Bulvár

Autóbalesetet szenvedett Laár András, komoly fájdalmai vannak

Autóbalesetet szenvedett Laár András, komoly fájdalmai vannak

Autóbalesetet szenvedett Laár András. Komolyak a sérülései, hetekig tarthat a felépülése.

Laár András, a Kft. zenekar gitárosa komoly balesetet szenvedett: néhány nappal ezelőtt a taxi, amelyben utazott, karambolozott. A későbbi vizsgálaton derült ki, hogy a zenész sérülései komolyak, ami miatt nem állhat színpadra. Az esetről a zenekar tájékoztatta rajongóit a Facebookon.

„Két napja baleset érte Laár Andrist, amikor a taxi, amiben utazott, karambolozott. Tegnap az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a vállsérülése miatt várhatóan néhány hétig nem gitározhat. A zenekar nem akarta cserbenhagyni a kolozsvári Várkert Fesztivál ma esti közönségét, Dandó Zoli beugrott, ő fog játszani, így a fellépés nem marad el" – írták május 22-én.

Laár Andrásnak továbbra is fájdalmai vannak a múlt heti autóbalesete után.

A művész most a közösségi oldalán üzent a rajongóknak: elárulta, nagy fájdalmai vannak.

„A pördülés következtében nagyon megrándult a jobb vállam és azóta is folyamatosan fáj. Másnap rögtön mentem orvoshoz, megröntgeneztek, és szerencsére nagy baj nincs. Nem tört el semmi, de egy kis kagylóhéj alakú csontdarab lepattant az ütődés következtében és emiatt nem tudok rendesen erőt kifejteni a jobb kezemmel, és nem tudom a karomat oldalra felemelni. A gitározás sem megy így. Egyelőre még egy inget sem tudok egyedül fölvenni..."

Forrás: life.hu

Kép: MTI/Kallos Bea

Címkék: baleset, Laár András, taxi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.