Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 23. 13:52, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Autószervizelés: márkaszerviz vagy sufniműhely?

Autószervizelés: márkaszerviz vagy sufniműhely?

Gyakran felmerül a kérdés, hová vigyük és mennyiért tudjuk megjavíttatni autónkat? A Leier Autó Kft-nél jártunk, hogy megtudjuk melyik megoldás a kedvezőbb.

„Autópályán halad az autó, hirtelen a motor teljesítménye visszaesik, az ereje lecsökken. Azautó tulajdonosa, meglepődve, értetlenül áll a probléma előtt” - meséli a történetet TakácsGábor, a Leier Autó Kft. Márkaszervizének vezetője.

Az autó tulajdonosa a hiba után a Leier Autó Kft. Márkaszervizébe vitte az autóját, aholkiderült, a korábbi szervizelés során nem megfelelően helyeztek vissza egy csövet, melynekkövetkezménye a teljesítményvesztés volt. Ez elkerülhető lett volna, ha hozzáértő kezekközé kerül az autója.

Leier Autó Kft. Győr

A kérdésre, miért éri meg a hivatalos márkaszervizbe vinni a sérült, hibás gépjárművet, Gábor egy körbevezetést ajánl, ahol pontról pontra megmutatja, mi az, amit a Leier Autó Kft. Márkaszevize nyújt az ügyfelei számára:

„Mindamellett, hogy természetesen a kívánt javítást elvégezzük, rengeteg fontos tényezőszól a márkaszerviz mellett, amelyeket egy nem megfelelő felszereltségű, és szakmaihátérrel nem rendelkező szerviz nem tud megadni az ügyfelek számára.Nálunk a javítást kellemes környezetben, kényelmesen várhatják meg az ügyfeleink. Aszalonunk területén ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk, elolvashatják a napi sajtót egyfinom kávé és szendvics mellett. Sőt, még válogathat a BMW legújabb tartozékai és Lifestyletermékei között is.

A Leier Autó Kft. alkatrészraktára

Amennyiben úgy dönt, hogy mégsem várja meg a javítást, lehetőség van többféle autóbérlésére a szerviz alatt, így kipróbálhatja legújabb modelljeinket is. Igény szerint elvisszükbárhová városon belül – amennyiben bérautóra nincs szüksége.Legújabb szolgáltatásunk keretében autóját Önnel közösen vizsgáljuk át, és javaslatokatadunk, hogyan őrizheti meg legtovább autója kiváló állapotát.

Szervizelés a Leier Autó Kft. Márkaszervizében

Különös gondot fordítunk arra, hogy autóját megóvjuk a szennyeződésektől, ezért kollegáinkülésvédőt, taposót és kormányvédőt használnak a javítások alkalmával. Minden nagyobbjavítás és karbantartás után kitakarítjuk autóját.

Fényezés a Leier Autó Kft. Márkaszervizében

Műhelyünkben a gyártói előírásoknak megfelelően a lehető legkorszerűbb eszközökkel és háttérrel végezzük munkánkat. Szolgáltatási palettánk teljeskörű, a műszaki vizsgától az autókozmetikán keresztül egészen a jégkárjavításig mindent tudunk nyújtani, ami autóval kapcsolatos.
Ha terhes Önnek, hogy minden ősszel és tavasszal padlásra vagy pincébe cipelje a kerekeit, hagyja nálunk és mi megfelelő körülmények között megőrizzük Önnek a következő szezonig.”

Hogy miért éri meg jobban az ügyfélnek, hogy a Leier Autó Kft. Márkaszervizére bízza autóját? Ez egy összetett válasz, de a fentiekből képet kaphat mindenki, hogy náluk amellett, hogy megjavítják az autót, szakszerűen kezelik azt, szakmai támogatást kapnak több hivatalos helyről, akár a gyártól is, továbbá az autót tisztán, lemosva, biztonságos használatra készen adják át az ügyfélnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.