Városlista
2020. június 7, vasárnap - Róbert

Hírek

2016. November 10. 07:42, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti

Autóval ütközött egy vonat Gárdonynál, késésekre kell számítani

Autóval ütközött egy vonat Gárdonynál, késésekre kell számítani

Személyautóval ütközött egy vonat a Fejér megyei Gárdony és Kápolnásnyék között egy fénysorompós átjáróban szerda este, a balesetben senki nem sérült meg,

de a Balaton északi és déli partján, valamint a veszprémi vonalon utazóknak 30-60 perces késésekre kell számítaniuk - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Urbán Attila közleményében azt írta: a baleset idején a fénysorompó jól működött. A vonatforgalom az egyik vágányon már elindult, korábban, a helyszínelés idejére le kellett zárni a vágányokat, a szakaszon pótlóbuszok közlekedtek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 18:08, csütörtök | Kék hírek

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi bandát tartóztattak le

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi család hét férfi tagjának letartóztatását rendelte el a Békéscsabai Járásbíróság - közölte a Békés Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

2020. Június 04. 07:16, csütörtök | Kék hírek

Gyorshajtás ittasan, jogosítvány nélkül

A rendőrök eljárást indítottak a felelőtlen járművezetővel szemben.

2020. Június 03. 15:05, szerda | Kék hírek

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Minősített emberölés miatt vádat emeltek egy dávodi nő ellen, aki 2019 júliusában egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból

2020. Június 02. 12:04, kedd | Kék hírek

Jó pár embert a börtönből is átvert egy csaló

Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi 2017 áprilisa és júniusa között – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész kedden az MTI-t.