Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2012. Május 02. 18:00, szerda | PR
Forrás: Óperenciás Sóbarlang

Az allergia kezelése sóterápiával

Az allergia kezelése sóterápiával

Az allergia kezelésében az egyik fő irány a gyógyszeres kezelés, ám a gyógyszerek tartós és nagy mennyiségű fogyasztását a lehetséges mellékhatások és szövődmények miatt sok szakember aggodalommal figyeli.

Ezért a hangsúly napjainkban a természetes gyógymódok irányába fordult el. Az egyik leghatékonyabb ilyen természetes gyógymód az allergia és az asztma ellen a sóterápia, amelyet preventív jelleggel ajánlanak, illetve enyhébb tünetek esetén önállóan is alkalmaznak. Súlyosabb allergiás tünetegyüttes megléte esetén a sóbarlangi kezelés természetes kiegészítője a klinikai kezelésnek.

A sóbarlang allergén mentes levegője felüdülés az allergiában szenvedők számára. A sóbarlang levegőjében áramló mikronnyi méretű sórészecskék a tüdő felületén lerakódnak és oldódásuk közben elpusztítják a tüdő felületét borító káros mikroorganizmusokat. A szennyezett nyálkahártya felszakad és a tüdőből – a benne megkötött allergénekkel és szenneződésekkel együtt . Távozik.

A holt-tengeri só speciális összetételének köszönhetően nem csak a só, azaz a nátrium-klorid jótékony hatása érvényesül, hanem a sóban található egyéb anyagok (jód, kálcium, magnézium, kálium, vas, bróm, szelén) is gazdagítják a szervezetet és erősítik az immunrendszert az allergia legyőzésében.

A sóbarlangot az orvosok betegeknek és egészségeseknek egyaránt ajánlják. Gyógyító hatást érhetünk el olyan betegej esetében, akik meg szeretnének szabadulni allergiájuktól, krónikus légúti betegségüktől vagy köhögésüktől. Egészséges embereknél pedig a sóbarlang ellenállóbbá teszi a szervezetet a légúti betegségekkel, az asztmával és az allergiával szemben. A sóbarlang klímája az alábbi problémákkal küszködőket hangsúlyozottan gyógyítja: asztma, allergia, szénanátha, Krupp, légcsőhurut, hörghurut, arcüreggyulladás. A kifejezetten asztmás, Kruppos problémákkal küzdők esetében megszűnik a hörgőgörcsöt kiváltó gyulladás, a hörgők létátjárhatósága normalizálódik, megszűnnek a rohamok.

Légúti gyulladásos betegségekben szenvedőknek, dohányosoknak, de teljesen egészséges városlakóknak is ajánlható immunrendszerük preventív erősítésre, teherbíró képességük fokozására. A sóterápia immunerősítő faktora révén negyedére csökken a betegnapok száma, a szervezet ellenállóbb lesz.

Cím: 9024 Győr, Mécs László utca 24.
Mobil: +36/70/318-7905; +36/70/318-7595
Web: http://www.gyorbarlang.com/
E-mail: gyorbarlang@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 15:17, kedd | PR

Ezeknek az autóknak csökken a leggyorsabban az értéke

Köztudott, hogy az új autók ára jelentősen esik, amint kigurulnak a szalonból. Azonban az autó használati értéke több év alatt sem csökken jelentős mértékben, ha megfelelően karban van tartva.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.