Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2012. November 27. 14:36, kedd | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Az angyalok köztünk járnak!

Az angyalok köztünk járnak!

Talán épp Ön az egyik? Talán ismer olyan embert, szervezetet, akihez szívesen küldene segítséget?

A szeretet ünnepének közeledtével egyre érzékenyebbek vagyunk a körülöttünk élő nehéz sorsú, vagy tehetséges, támogatásra szoruló emberekre, kiemelten figyelünk azokra a szervezetekre, intézményekre, ahol egész évben önzetlen, angyali munka folyik.

A Szuperinfó és az InfoGyőr szeretne abban segíteni, hogy egymásra találjanak az angyalok és a támogatásra érdemes emberek, szervezetek.

Több módon is kapcsolódhat angyali programunkhoz:

1. Ha ismer olyan embert/családot/szervezetet, akinek jól jönne a segítség, legyen szó tartós élelmiszerről, ruháról, anyagi segítségről, vagy bármi másról, írja meg nekünk! Címünk: info@infogyor.hu. Levelében mindenképpen adjon elérhetőségeket a támogatandóhoz is, hogy felvehessük vele/velük a kapcsolatot. Írja le néhány mondatban, miért támogatná, akit figyelmünkbe ajánlott és ne felejtsen pontosan fogalmazni, amikor a segítség formájáról ír.

2. Ha Ön az, akinek segítségre van szüksége, írja meg nekünk sorsa alakulását, családja, illetve szervezete történetét, s itt is nagyon fontos, hogy pontosan fogalmazza meg, mire lenne szüksége.

3. Ha Ön egy a sok földre szállt angyal közül, úgy tárgyi, anyagi felajánlását segítünk a lehető legjobb helyre eljuttatni. Szerkesztőségünkben, Győrben a Kiss János utca 9/b-ben, hétköznapokon 8:00-16:00-ig fogadunk felajánlásokat, tartós élelmiszert, ruházatot, könyvet, játékot. Az anyagi felajánlás részleteiről érdeklődjön kollégáinknál a 96/310-991-es telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot üzletkötőjével!

Levelét 2012. december 7-ig várjuk az info@infogyor.hu elektronikus, vagy a Szuperinfó Szerkesztőség, 9022 Győr, Kiss János utca 9/b postai címre. A borítékra, illetve a tárgymezőbe írják: „Angyali üzenet”.

Ne felejtsen el pontos elérhetőségeket megadni (név, cím, telefonszám, e-mail cím), hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Tegyük együtt még szebbé sokak karácsonyát, segítsünk, hisz angyalnak lenni különleges kiváltság!

Áldott, békés ünnepeket, hangulatos adventi időszakot kívánunk mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Győrben is vár a Tavaszi Fesztivál

Március 15-én, nemzeti ünnepünkön kezdődik Győr szezonnyitó összművészeti fesztiválja a Győri Tavaszi Fesztivál. Keretében koncertek, előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket.

2020. Február 18. 17:20, kedd | Helyi

Megrázó tragédia: Agyvérzést kapott, Győrben lett rosszul a Pokolgép frontembere

A Pokolgép frontembere, Tóth Attila, aki a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta itt gyógyul.

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!