Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2012. November 27. 14:36, kedd | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Az angyalok köztünk járnak!

Az angyalok köztünk járnak!

Talán épp Ön az egyik? Talán ismer olyan embert, szervezetet, akihez szívesen küldene segítséget?

A szeretet ünnepének közeledtével egyre érzékenyebbek vagyunk a körülöttünk élő nehéz sorsú, vagy tehetséges, támogatásra szoruló emberekre, kiemelten figyelünk azokra a szervezetekre, intézményekre, ahol egész évben önzetlen, angyali munka folyik.

A Szuperinfó és az InfoGyőr szeretne abban segíteni, hogy egymásra találjanak az angyalok és a támogatásra érdemes emberek, szervezetek.

Több módon is kapcsolódhat angyali programunkhoz:

1. Ha ismer olyan embert/családot/szervezetet, akinek jól jönne a segítség, legyen szó tartós élelmiszerről, ruháról, anyagi segítségről, vagy bármi másról, írja meg nekünk! Címünk: info@infogyor.hu. Levelében mindenképpen adjon elérhetőségeket a támogatandóhoz is, hogy felvehessük vele/velük a kapcsolatot. Írja le néhány mondatban, miért támogatná, akit figyelmünkbe ajánlott és ne felejtsen pontosan fogalmazni, amikor a segítség formájáról ír.

2. Ha Ön az, akinek segítségre van szüksége, írja meg nekünk sorsa alakulását, családja, illetve szervezete történetét, s itt is nagyon fontos, hogy pontosan fogalmazza meg, mire lenne szüksége.

3. Ha Ön egy a sok földre szállt angyal közül, úgy tárgyi, anyagi felajánlását segítünk a lehető legjobb helyre eljuttatni. Szerkesztőségünkben, Győrben a Kiss János utca 9/b-ben, hétköznapokon 8:00-16:00-ig fogadunk felajánlásokat, tartós élelmiszert, ruházatot, könyvet, játékot. Az anyagi felajánlás részleteiről érdeklődjön kollégáinknál a 96/310-991-es telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot üzletkötőjével!

Levelét 2012. december 7-ig várjuk az info@infogyor.hu elektronikus, vagy a Szuperinfó Szerkesztőség, 9022 Győr, Kiss János utca 9/b postai címre. A borítékra, illetve a tárgymezőbe írják: „Angyali üzenet”.

Ne felejtsen el pontos elérhetőségeket megadni (név, cím, telefonszám, e-mail cím), hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Tegyük együtt még szebbé sokak karácsonyát, segítsünk, hisz angyalnak lenni különleges kiváltság!

Áldott, békés ünnepeket, hangulatos adventi időszakot kívánunk mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.