Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2023. Március 07. 09:15, kedd | Helyi

Az ember, aki továbbra sem tud rollerezni Győrben

Az ember, aki továbbra sem tud rollerezni Győrben

Az elmúlt 96 órában két cikket is írtunk az új győri elektromos rollerekről, amit másfél hete tettek ki a város számtalan pontjára. Mi is ki szerettük volna próbálni, úgy, ahogy bárki más is megtenné: felhasználóként.

Letöltöttem az applikációt, de a bankkártyámat sokáig nem fogadta el az applikáció. Amikor pedig azt hittem már minden rendben van, akkor készült ez a videó, hogy mégsem indul a mutatvány.

A hétvégén is többször megpróbáltam, akkor sem sikerült, pedig újra beszéltem a legnagyobb magyar bank telefonos ügyfélszolgálatával, újra leellenőriztünk minden kártyabeállítást és elvileg semmi akadálya nincs, hogy indulásként 1000 Ft-ot zároljon a rendszer. de mégsem tud.

A banknál azt javasolták, változtassam meg a telekódot és vigyem fel újra a kártyát. Hátha akkor majd… de nem.

Közben a két cikket és a hozzá kapcsolódó videót már több, mint százezren látták, rengeteg komment érkezett, sokan meg is osztották amit ezúton is nagyon köszönünk. És ami a legfontosabb talán, hogy

három kommentelő azt is megírta, hogy ő már bizony használta ezeket a zöld járgányokat a városban!

ÉN KIPRÓBÁLTAM. A DUNAKAPU TÉREN MENTEM VELE EGY KÖRT, EZ KERÜLT 650 FT-BA. 350 FT AZ ALAPDÍJ, UTÁNA PERCENKÉNT 100 FT. SZERINTEM ALAPVETŐEN JÓ ÖTLET, DE ARÁNYTALANUL DRÁGA.

– írja az egyik kommentelő a három közül. A borosos árat sokan említik:

6000 EGY ÓRA? BAKKER AZÉRT A KOCSIMMAL ELMEGYEK 200 KILOMETERT.

Egy másik olvasónk arra is felhívja a figyelmet, hogy ez a mutatvány Pesten olcsóbb.

ÉN SEM TUDTAM ROLLERZNI UGYANITT ELAKADTAM A BANKKÁRTYA BEOLVASÁSÁNÁL. ( MANUÁLISAN SEM LEHETETETT BEVINNI AZ ADATOKAT). AMÚGY ANNAK FÉNYÉBEN HOGY AZ ÁTLAGOS UTAZÁS EZER FORINT AMI 4 BUSZJEGY ÁRA , NEM HISZEM HOGY TÚL NÉPSZERŰ LESZ. BUDAPESTEN A TIER 265 FORINTÉRT OLDHATÓ FEL ÉS 55 FORINT A PERCDÍJA. GYŐRBEN 350 ÉS 100.

És többen megerősítették, hogy a rendszer bizony másnál sem működik.

MI AZT LÁTTUK, HOGY A GYŐRIEK CSAK FOTÓZGATJÁK, A TURISTÁK MEG HASZNÁLNÁK, DE ŐK SEM TUDNAK ELINDULNI VELÜK…

Természetesen magkaptam, hogy biztos nincs pénz a számlámon és mennyire ügyetlenül bankolok. A legjobb tanács pedig ez volt:

NE MENJ VELE MERT ÖSSZE TÖRÖD MAGAD. EZÉRT NEM ENGEDI A TELÓD!

Köszönöm az aggódást, de most már szeretnék a végére járni a történetnek, úgyhogy ma reggel éppen ezért személyesen is bementem a bankba, ahol ugyanazt mondták, mint a hétvégén a telefonos ügyintézésnél. Max. a telekód megváltoztatásával tudok próbálkozni, mert a szükséges mennyiségű pénz a számlámon van és az összes ehhez használathoz szükséges beállítás rendben van.

Természetesen hívtam a TIER ügyfélszolgálatát, de magyar nyelvű ügyintézőre negyed óránál tovább nem vártam, így letettem a telefont és írtam a supportnak, akikkel korábban már sikeresen leveleztem, amint értékelhető választ kapok természetesen arról is beszámolok majd.

Címkék: eroller, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.