Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. Május 17. 13:25, péntek | Belföld

Az Illatos Izabella a győztes 2019-ben

Az Illatos Izabella a győztes 2019-ben

A Balaton fagyija 2019 versenyre a turisztikai térség területén működő fagylaltozók és cukrászdák jelentkezhettek. A zsűri végül az íz, az illat, az állag, a szín, a dekoráció, a praktikum és a fagyi Balatonhoz való kötődése alapj

A versenyt immár a hatodik alkalommal rendezték meg. Az erős mezőny első helyezettje a gyenesdiási Bringatanya sorbet-ja lett, amely 70%-ban izabella és 30%-ban othello szőlőből készült.

A győztes jeges desszert az Illatos Izabella nevet viseli.

Emellett különdíjban részesült a Florida fagyizó és a Keresztúri szilvás-meggyes, a Kárpáti Fagyizó és a Gofri Balatonföldvár, valamint a Mákos túrógombóc, illetve a Rózsakert Étterem és Fagyizó Jázmin fantázianevű fagylaltja.

Forrás: origo.hu

Kép: Bringatanya Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 12:07, szerda | Belföld

Magyar termelő adataival visszaélve adtak el igazolatlan származású napraforgót

Magyar termelő nevével visszaélve értékesítettek nagy mennyiségű, igazolatlan származású napraforgót; a kifogásolt iratokkal ellátott terményt, a termelő nevével,

2020. Július 08. 10:02, szerda | Belföld

Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek ellen

Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében – közölte a rendőrség szerda reggel a honlapján.

2020. Július 08. 08:08, szerda | Belföld

Száz film száll versenybe a Bujtor István Filmfesztiválon

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

2020. Július 08. 07:54, szerda | Belföld

Negyedik napja nincs halálos áldozata a koronavírusnak Magyarországon

Öt újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4210-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.