Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2013. Május 06. 20:29, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Az internet új sztárja

Az internet új sztárja

Csányi Gábort két tizenéves gimnazista "pakolta fel" a közösségi oldalra. Nem az ő döntése volt.

Azóta küzd a hirtelen jött népszerűséggel. A szegediek már jól ismerték a több, mint 10 éve a Kárász utcán és a Dóm téren éneklő Gábort, akit a tinik "szegedi picsaemberként" tettek híressé. Videónk célja, hogy görbe tükröt mutassunk mindenkinek, aki nevet Gáboron, cikire veszi, esetleg nyilvánosan is bántja őt. A videóból kiderül,hogy Gábor a légynek sem tud ártani, csak magát próbálta/próbálja elhelyezni a világban. Lehet,hogy most rossz módszert választott, mi mindenesetre mellette állunk és szurkolunk neki! Hajrá Gábor!!!!

Címkék: Picsaember, szeged

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 14:28, hétfő | Helyi

Egy igazi zseni született - Mozartra emlékezünk!

Egy igazi osztrák zsenire emlékezik a mai napon a zeneirodalom. 264 évvel ezelőtt - ezen a hideg januári napon - született a meseszép Salzburgban Wolfgang Amadeus Mozart.

2020. Január 27. 13:07, hétfő | Helyi

Dézsi Csaba András az új polgármester - Történelmi győzelmet aratott az időközi polgármester választás Győrben

Nagy fölénnyel győzött Dézsi Csaba András, győri fideszes polgármesterjelölt. Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese.

2020. Január 27. 10:29, hétfő | Helyi

Karmesteri pálcát ragadott a győri balettigazgató - Koncert az uszodában

Minden a vízről szólt a Győri Filharmonikus Zenekar farsangi koncertjén, amelyet immár hagyományosan idén is az Aqua Sportközpontban tartottak, ismét nagy közönségsikerrel. A Győri Balett igazgatója "vezényelt" is.

2020. Január 26. 09:21, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 27-től