Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Október 09. 12:01, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr

Az új Hyundai ix35

Az új Hyundai ix35

Leier Autó Kft. Hyundai Márkakereskedés és szervizében volt alkalmunk megtekinteni a megújult Hyundai ix35-öst.

A Hyundai elképesztő méretű, összesen egymilliárd eurós beruházásának eredménye a Nosivice-i (Csehország) gyártóüzem, ahol az európai piacra gyártanak Hyundai modelleket. Az új ix35 is ebben a gyárban készül, mely a hatalmas összegű beruházásnak köszönhetően a minőségbiztosítás csúcsát jelenti. Ezzel garantálva a Hyundai tulajdonosoknak, hogy éveken át tartó zavartalan élményt jelent majd számukra az új autójuk.

Az új Hyundai ix35-ős már ránézésre is nagyon impozáns autó. Modern, dizájnos, nem véletlen hiszen a Hyundai modelleket már Németországban tervezik, innen a Hyundai új szlogenje, "Németországban született - Európában építették".

A tervezés során mindenre odafigyeltek a mérnökök, a külső megcsodálása még csak a kezdet, az új Hyundai ix35 belsejét is nagyon eltalálták a tervezők. A forma és a minőségi anyagválasztások is azt mutatják, a gyár valóban egy tartós, éveken át élvezhető autót kínál a vásárlók számára.

Az autó saját igényeinkre szabásában óriási teret hagy nekünk a gyár. A színválasztéktól kezdve, a motor típusán át, az egyéb kiegészítő extrákig óriási választékból tudjuk saját igényeinknek megfelelően összerakni az új Hyundai ix35-öst.

Ha mindenképpen ki kellene ragadnunk pár részletet az autón ami nagyon elnyerte tetszésünk, akkor az egyik mindenképpen az új Hyundai ix35 lámpái lennének és a felni. Mind a kettő modern, de egyben elegáns apró, de annál látványosabb kiegészítői az autónak.
Az új Hyundai ix35, Győrben aLeier Autó Kft. Hyundai Márkakereskedés és szervizében tekinthető meg, ahol minden részletre kitérő felvilágosítást kaphatnak az érdeklődők az új Hyundai ix35-ről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.