Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Április 29. 10:17, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Az Audi ETO sztárjai gyűjtést szerveznek a győri állatmenhely számára

Az Audi ETO sztárjai gyűjtést szerveznek a győri állatmenhely számára

A Magyar Bajnoki Döntő alkalmából a Győri Audi ETO és két sztárja, Görbicz Anita és Hornyák gnes gyűjtést szervez az Emberek az állatokért alapítvány számára!

Az "Emberek és állatokért" egy menhely kutyák és macskák számára. Elképesztő körülmények között élnek itt az állatok, szívszorító látvány. Gyakran kijövök ide, és hozok valamit, amit tudnak használni. Az itt dolgozók annak szentelik az életüket, hogy a sanyarú sorsú, kidobott kis kedvenceknek megadjanak mindent. Nekünk ezeken a lehetőségeken kell bővíteni- Hornyák gnes.

Rettenetes állapotok vannak, ezért fontos minden apró segítség. Olyan állatok kerülnek ide, akik elveszítették gazdáikat ilyen-olyan okok miatt. Itt mindent megtesznek értük, de minden forintra szükség van, ezért kérünk mindenkit, hogy segítse a kezdeményezésünk. Abból az összegből, ami befolyik, tápot, almot veszünk, illetve amire csak szükség van. Természetesen a lányok is segítenek, hogy minél többet adhassunk.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.