Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Szeptember 03. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Audi Hungaria Motor Kft.

Az Audi Hungaria megnyitja látogatói központját

Az Audi Hungaria megnyitja látogatói központját

Még többen ismerhetik meg az Audi Hungariát: mától a győri vállalat új látogatói központja minden nap lehetőséget biztosít az érdeklődök számára, hogy közelebbről is betekinthessenek a győri Audi telephely gyártási tevékenységéb

„A vállalat 1993-as alapítása óta Magyarország egyik legnagyobb munkaadójává fejlődött - ez egy sikertörténet, amely önmagáért beszél" - mondta Thomas Faustmann az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója. „Ez a látogatói koncepció ideális lehetőséget biztosít arra, hogy az Audi márka egyedülálló tulajdonságait megmutathassuk és a ' A haladás technikája' szlogent átélhetővé tegyük."

Az Audi Hungaria 120 millió forint beruházással valósította meg az új látogatói koncepciót. A látogatói útvonalak fejlesztése mellett az új reprezentatív fogadóépületbe egy Audi Shopot és egy kávézót is integráltak. A vendégeket a látogatói szolgáltató központ munkatársai kísérik, akik az információkat a motor- és járműgyárban magyar, német és angol nyelven adják át.

Eddig évente négyezren látogattak a győri vállalathoz. „Ezzel a kibővített szolgáltatásunkkal szeretnénk jelentősen növelni ezt a látogatói számot"- mondta Faustmann.

Az érdeklődök a www.audi.hu internetes oldalon, a „gyárlátogatás" link alatt jelentkezhetnek. A látogatások minden nap 10 és 12 órakor kezdődnek. Gyárlátogatáskor a résztvevők száma maximum 25 fő lehet.
Bővebb információk a fent említett internetes felületen érhetők el.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.