Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. Január 14. 07:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Az idősebb lányokhoz vonzódik Horváth Tamás

Az idősebb lányokhoz vonzódik Horváth Tamás

"Fiatalabb szóba sem jöhet, csak idősebb" - vallja a Csillag születik énekese, akinek kizárólag a nála idősebb lányok dobogtatják meg a szívét. "Mindig idősebb barátnőim voltak. A jelenlegi barátnőm négy évvel idősebb n

"Egy lány nem csupán a szépségével tud rabul ejteni. Sőt, még az sem kell, hogy szép legyen, ha jó a kisugárzása.Egyébként a göndör hajú, kreolbőrű, kicsit latinosabb lányok az ideáljaim. És a hosszú hajúak. Az is fontos. 13 évesen voltam először szerelmes, egy három esztendővel idősebb lányba. Emlékszem, halálosan szerelmes voltam. Aztán be is teljesült a dolog, mert kapcsolat lett belőle" - árulta el Tamás.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence 


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

2020. Május 22. 16:04, péntek | Bulvár

Elaludt betörés közben

A gyanúsított betört egy berettyóújfalui családi házba, azonban kutatás közben álomba szenderült az egyik szobában.

2020. Május 22. 08:02, péntek | Bulvár

Flo Rida-val augusztus végén lesz az idei EFOTT

Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban