Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2010. Január 14. 07:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Az idősebb lányokhoz vonzódik Horváth Tamás

Az idősebb lányokhoz vonzódik Horváth Tamás

"Fiatalabb szóba sem jöhet, csak idősebb" - vallja a Csillag születik énekese, akinek kizárólag a nála idősebb lányok dobogtatják meg a szívét. "Mindig idősebb barátnőim voltak. A jelenlegi barátnőm négy évvel idősebb n

"Egy lány nem csupán a szépségével tud rabul ejteni. Sőt, még az sem kell, hogy szép legyen, ha jó a kisugárzása.Egyébként a göndör hajú, kreolbőrű, kicsit latinosabb lányok az ideáljaim. És a hosszú hajúak. Az is fontos. 13 évesen voltam először szerelmes, egy három esztendővel idősebb lányba. Emlékszem, halálosan szerelmes voltam. Aztán be is teljesült a dolog, mert kapcsolat lett belőle" - árulta el Tamás.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence 


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 15:55, kedd | Bulvár

Két exbarátjával nyaral a szépségkirálynő

Két évvel ezelőtt robbant a hír, mi szerint Szick Petra modell-szépségkiràlynő szakított szerelmével a bolgàr Voice döntősével,Tihomir Mitov-val, majd nem sokkal később màr arról írtunk, hogy ismét megtalálta a boldogságot egy bolgà

2019. Június 25. 12:54, kedd | Bulvár

George Clooney filmet rendez a Netflixnek

George Clooney rendezi és a főszerepét is játssza a Good Morning, Midnight! című regényből készülő filmnek, melyet a Netflix mutat be - írta a The Hollywood Reporter.

2019. Június 25. 10:20, kedd | Bulvár

Tíz éve halt meg Michael Jackson

Tíz éve, 2009. június 25-én halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző, a „pop királya”, aki meglehetősen ellentmondásos örökséget hagyott maga után.

2019. Június 25. 09:32, kedd | Bulvár

Lemond vezetői tagságáról Szikora János

A rendező szerint az érdekképviseletek újraegyesítésének eszméjét kellene legsürgősebben újragondolni.