Városlista
2019. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2010. Január 10. 14:31, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Az új influenza végzett a doktornővel?

Az új influenza végzett a doktornővel?

Meghalt egy doktornő a nagykanizsai kórház intenzív osztályán, ahová még karácsony előtt került a H1N1 vírus gyanújával - írja a Zalai Hírlap Online.

Az orvos nem az intézményben dolgozik. Szervezetében nem mutatták ki az új influenzát, de a tünetei megegyeztek azzal. Vele együtt néhány hét alatt négy beteg halt meg a Kanizsai Dorottya Kórház intenzív osztályán - köztük Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester, aki pénteken hajnalban hunyt el, feltehetően szintén a H1N1 szövődményei miatt.

A 45 éves edzőt kétszer küldték haza a sürgősségi osztályról azzal, hogy 40-42 fokos lázát csillapítsa otthon. Csak harmadszor tartották bent, de akkor már válságos volt az állapota. Három hétig kezelték az intenzív osztályon.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 24. 07:45, szerda | Belföld

Élettelenül lebegett a Balatonban – a szabadnapos rendőr megmentette

Hétfőn délután egy balatonalmádi strandon eszméletét veszítette az egyik strandoló a vízben. Kicsin múlott, hogy meg tudták menteni az életét.

2019. Július 24. 07:02, szerda | Belföld

Ismét csökkent az üzemanyagok ára

A Mol 6 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.

2019. Július 24. 07:00, szerda | Belföld

Vigyázz a napon, extrém lesz szerdán az UV-B-sugárzás!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerdán a figyelmeztetési értéket meghaladó, 8-as (extrém) UV-B-sugárzás várható.

2019. Július 24. 06:25, szerda | Belföld

A cowboyok a világ legjobbjai

Sorozatban negyedszer lett a Dallas Cowboys a világ legértékesebb sportklubja. A legnagyobb növekedést a Chelsea produkálta, Barcelonában és Manchesterben viszont mínuszban állnak a mutatók.