Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2010. Január 10. 14:31, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Az új influenza végzett a doktornővel?

Az új influenza végzett a doktornővel?

Meghalt egy doktornő a nagykanizsai kórház intenzív osztályán, ahová még karácsony előtt került a H1N1 vírus gyanújával - írja a Zalai Hírlap Online.

Az orvos nem az intézményben dolgozik. Szervezetében nem mutatták ki az új influenzát, de a tünetei megegyeztek azzal. Vele együtt néhány hét alatt négy beteg halt meg a Kanizsai Dorottya Kórház intenzív osztályán - köztük Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester, aki pénteken hajnalban hunyt el, feltehetően szintén a H1N1 szövődményei miatt.

A 45 éves edzőt kétszer küldték haza a sürgősségi osztályról azzal, hogy 40-42 fokos lázát csillapítsa otthon. Csak harmadszor tartották bent, de akkor már válságos volt az állapota. Három hétig kezelték az intenzív osztályon.


Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 06:20, péntek | Belföld

Fának ütközött és felborult egy autó a IV. kerületben

Egy autó fának ütközött, és felborult Újpesten, a Berda József utca és a Mártírok útja kereszteződésénél.

2019. December 06. 05:01, péntek | Belföld

Kissé mérséklődik a hideg a hétvégén

Jellemzően borult, párás idő lesz a hétvégén. Kissé mérséklődik a hideg, ahol naposabb lesz az idő, ott több fokkal fagypont felett alakulhatnak a maximumok

2019. December 06. 05:00, péntek | Belföld

Kartellezés miatt több mint 860 millió forintos bírságot szabott ki a GVH

Összesen több mint 860 millió forintra bírságot kell fizetnie öt cégnek, amiért közbeszerzési eljárásokban összejátszottak egymással - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) csütörtökön az MTI-vel.

2019. December 05. 18:00, csütörtök | Belföld

Változóban a magyarok vásárlási szokásai

Az online vásárlás térhódítása hihetetlen mértékben átalakítja az elmúlt 20-25 évben Magyarországon kialakult, havi egy-két nagybevásárlással működő vásárlási szokásokat