Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2010. November 27. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Az Újpest ellen kezdi a télies klímában rajtoló tavaszi idényt a gyengélkedő ETO

Az Újpest ellen kezdi a télies klímában rajtoló tavaszi idényt a gyengélkedő ETO

Vasárnap délután 17.30-tól az első tavaszi fordulóban, tiszta fehér szerelésben lép pályára a Győri ETO FC. Augusztus után most újra, a hazai pályán jóval eredményesebb Újpest FC lesz a mieink ellenfele. A lila-fehérek három hellyel

Hálójukba eddig húsz alkalommal gurult be az ellenfelek labdája, ők pedig 25-ször jártak sikerrel. Legeredményesebb játékosuk a 7 találatnál járó Rajczi Péter.

Mészöly Géza csapata a egy kaposvári döntetlennel és egy Siófok elleni vereséggel a Ligakupa „D" csoportjának sereghajtója, viszont 3-1-es előnnyel várhatja a Pápa elleni decemberi MK visszavágót.

A két együttes legutóbbi két találkozójára a Megyeri úton került sor, míg augusztus elsején nem született gól, februárban Koltai duplájáért és Aleksidze találatáért járt a három pont. A legutóbbi győri találkozó, 2009 nyarán is gól nélkül ért véget, de az ETO Parkban közel négy éve aratott utoljára sikert az újpesti gárda

Nem enyhültek Pintér Attila gondjai a vasárnapi kiemelt biztonsági kockázatúnak minősített mérkőzés előtt, továbbra is eltiltottak és sérültek nehezítik a keret összeállítását. Ráadásul csapatkapitányunk, Sasa Stevanovic és Koltai Tamás is magas láz miatt kényszerült kihagyni a ma délelőtti tréninget.

A 16. forduló záró mérkőzése a 66. ETO - Újpest összecsapás lesz a magyar futballtörténelemben. A lila-fehérek kapujába győri részről legutóbb Rati Aleksidze talált be, amikor a februári tavaszi nyitány utolsó percében 16 mérettől lőtt. A részleges oldalszalag szakadásából felépült grúz csatár valószínűleg most is szerepet kap majd.

„Sérült voltam, de most már jó kondiban érzem magam. - mondja a jó hírt Aleks.

Nagyon fontos meccs előtt állunk, várom a kezdő sípszót, és persze győzelmet is várok, hiszen nyernünk kell. A legutóbbi fordulóban, a Vidi ellen jól játszott az Újpest már csak ezért is nagy szükségünk lesz a szurkolók támogatására. Hazai pályán mindent meg kell tennünk a három pont megszerzéséért, együtt, hittel és kemény játékkal sikerülni is fog!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.