Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Január 26. 13:07, péntek | Bulvár

Babát vár a Barátok közt Holman Hannája, Nyári Dia

Babát vár a Barátok közt Holman Hannája, Nyári Dia

A Barátok Közt színésznője és párja másfél éve van együtt, nagy boldogság számukra, hogy Nyári Dia már 14. hetében jár a terhességének, amiről a Best Magazinnak mesélt.

" Egyszer édesapám azt mondta, bánja, hogy 31 évesen lett szülő, talán ha hamarabb történik, akkor lenne testvérem. De nemcsak ezért akartam anya lenni. Egyrészt tudtam, hogy Dani az, akire vártam egész életemben, másrészt ha az ember lánya érzi, hogy itt az idő, akkor mi értelme van késlekedni? (…) A 14. hétben vagyok, és remekül érzem magam, jól viseltem az első három hónapot, csak ritkán voltam rosszul. És egy picit már látszik is." – mondta a lapnak a 24 éves színésznő.

Nyári Dia azt találta ki, hogy ha nem sikerül a felvételije a Színművészeti Egyetemre, akkor rögtön belevágnak a családalapításba.

A Barátok közt 24 éves színésznője, aki azt is elárulta, hogy az RTL Klub stúdiójában tudta meg, hogy anyuka lesz.

" A második rostáig jutottam, így aztán nem is állítottunk akadályt a gólya elé – emlékezett vissza."

" Vettem egy terhességi tesztet munkába menet, de nem bírtam ki hazáig, úgyhogy a Barátok közt stúdiójában jelent meg az a bizonyos jel. Aznap este moziba mentünk, de fogalmam sincs, miről szólt a film, csak arra tudtam gondolni, hogy babánk lesz. Amikor hazaértünk, egyszerűen csak elmondtam Daninak. Sohasem láttam olyan szélesen mosolyogni." – mesélte boldogan.

Forrás: 24.hu; borsonline.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.