Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Március 03. 07:10, szerda | Bulvár
Forrás: FH

Baby Gabi kitálalt Mari Zsuzsiról

Baby Gabi kitálalt Mari Zsuzsiról

Baby Gabi a TV2 Mokka című műsorában jelentette be nyilvánosan, soha többé nem hajlandó egy buliban létezni Mary Zsuzsival és a fiával. Az elhatárolódást két dolog váltotta ki, az egyik egy közös fénykép, a másik Mary Zsuzsi kritikán

„Egy fotót szeretett volna a fiával, és elmondta, tetszem a fiának. Hozzá teszem, Zsuzsival jóban vagyok, akikkel egy szakmában vagyok, azokkal jóban vagyok" - mesélte Baby Gabi Demcsák Zsuzsának és Vujity Tvrtkonak.

Az énekesnő elmondása szerint Mary Zsuzsi fiával háromszor találkozott egész életében és a fotóval csupán az volt a baja, hogy Mary Zsuzsi és a fia kirakja azt egy közösségi oldalra, és nem szerette volna, hogy kommentálják. „Még így is kiírta: Kár, hogy nem készült el a fotó, pedig olyan jól elvoltunk. Valójában nem" - háborgott.

„Zsuzsi nem mindig tud ezeken a bulikon úgy viselkedni, ahogy azt kellene. A legjobb barátnőm férjére mászik rá állandóan, meg akarja csókolni, letérdel előtte. Ezt többször eljátssza, de betelt a pohár. Eddig nem szóltam bele semmibe, de én azt mondtam, oké, csinálja, de én nem szeretnék ott lenni. Arról, hogy iszik, vagy nem iszik, nem fogok beszélni. Csak arról szeretnék beszélni, ami engem zavar" - mondta az énekesnő, aki szerint Mary Zsuzsi ezeken a bulikon nőhöz méltatlanul viselkedik.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban