Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Március 01. 15:03, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Baby Gabival akarta összehozni fiát Mary Zsuzsi

Baby Gabival akarta összehozni fiát Mary Zsuzsi

Köztudomású, hogy Baby Gabi és Mary Zsuzsi jó barátságot ápoltak. Egészen mostanáig. A fiatal énekesnő rádöbbent, hogy Zsuzsit egyáltalán nem kell sajnálni azért, amiért ízekre szedi a média, hiszen az egész cirkuszért ő a felelős

Gabi először azon döbbent meg, amikor egy buli másnapján azzal szembesült a címlapokon, hogy Mary Zsuzsival csókolózott, de nem kerített nagy feneket az ügynek. Gondolta, egy üdvözlőpuszit kaptak lencsevégre, és azt tálalta így a média, ám már akkor megfordult a fejében, hogy jobb lenne elkerülnie Zsuzsit.

Az elmúlt két hét eseményei viszont már végképp kiverték a biztosítékot Gabinál, aki úgy döntött elhatárolódik Zsuzsitól. Az énekesnő elmesélte, hogy abba még csak bele ment, hogy Zsuzsi kérésére táncoljon egyet Dennisszel, de azt már nem vette jónéven, hogy "barátnője" odarángatott egy fotóst, aki lencsevégre kapta őket - mintha együtt járnának. Gabit az is nagyon zavarta, hogy Zsuzsi végig azt hajtogatta, milyen szép pár lenne Ő és Dennis, hiszen ő nem táplál gyengéd érzelmeket a fiú iránt. Szerencsére a fiatal énekesnő, még időben kapcsolt, és kitöröltette a fényképeket.

Gabi szerint hasonlóképpen készültek azok a fotók is, amelyek mellett az állt az újságok címlapján, hogy Dennis és Némedi Mari egy pár.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.