Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. December 21. 17:04, szombat | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Baci Lingerie – Több mint fehérnemű üzlet

Baci Lingerie – Több mint fehérnemű üzlet

Baci Lingerie – Több mint fehérnemű üzlet

Azt ma már minden hölgy tudja, hogy a Baci Lingerie üzletek a világ legszebb fehérnemű üzletei. A Black Label Collection, a White Collection és a Dreams By Baci a hölgyek egyik kedvence szerte a világon. A Designer Collection pedig a legjobb new yorki-i divattervezők stúdióiból kikerülve most hódítják meg a vásárlókat.
De azt tudtad, hogy nemcsak fehérneműket és műszempillákat vásárolhatsz a Baci Lingerie üzletekben?

Testékszerek

Próbáltad már a Baci Lingerie szuper szexi testékszereit?
A divat világában van néhány pont, mely mindig örök...! A férfiaknál az öltöny, a hölgyeknél a tűsarok. Ugyanígy a kristálykövek és strasszok az elmúlt századokban is hódítottak, szinte megbabonázták a hölgyeket, no meg persze az urakat is. Gyönyörűek tudnak lenni, szinte órákig nézegethetők, figyelgethetők, csodálhatók. Ezért valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból.
Minden nő imádja a csillogó-villogó kis gyönyörűségeket, még akkor is ha nem vallja be magának.

A Baci Lingerie különleges Ann Devine kristályköves testékszer kollekciója exkluzív szexi kiegészítőivel a magabiztos csábítás egy újabb fegyverét adja a kezedbe. Ragadd meg!

Test és lélekápolás

A tested és bőröd kényeztetésére a Baci Lingerie a Dona by Jo kozmetikumait kínálja. Készítményei a testápolást az érzékiség élményével egészítik ki azáltal, hogy mindegyik termék 6 jól ismert afrodiziákum egyikének vágykeltő hatásával kényeztet.

A Dona By Jo test- és lélekápolás érzéki vágyébresztő szertartásának lépései:
Ellazulás. Tisztulás. Bőrtáplálás. Ragyogás. Egybeolvadás.
A Baci kozmetikai családja kényezteti a testedet, miközben javítja hangulatodat, sőt mi több afrodiziákumai segítségével felszabadítja érzékiségedet, segít átélni a kényeztetés önfeledt érzésének élményét.
Oldd fel a napi feszültséget és szabadítsd ki magadból a ragyogó istennőt!

A formatervezés diadala

A test és lélekápolás fontos eszközei a Baci Lingerie-nél az OVO masszírozó készülékek. Az OVO- masszírozó eszköz termékcsalád megtestesíti a csúcsminőséget és a lélegzetelállító formatervezést. Művészet és innovatív formatervezés. Divat. A részletekre való odafigyelés. Valami teljesen új azoknak az embereknek, akik értékelik a dizájnt és keresik a tökéletes szépséget.

Hollywood legjobban őrzött stílus titkai

A Baci Lingerie kínál számos egyéb nagyon praktikus és kedvelt megoldást is a mindennapokra. Ilyen a Hollywood Curves kiegészítő család: Hollywood legjobban őrzött stílus titkai a szép, természetesen szexi idomokért! Hozd a legszexibb formádat a nap bármely pillanatában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.