Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2012. Május 02. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Bajor Imre: ránk fért már a változás

Bajor Imre: ránk fért már a változás

Bajor Imre meghozta döntését és eladta gyönyörű dunakeszi otthonát. Feleségével együtt elköltöztek Fülére. A színész a hot magazinnak azt mondja: van abban valami varázslatos, ha új otthont teremt az ember.

Bajor Imre meghozta döntését és eladta gyönyörű dunakeszi otthonát. Feleségével együtt elköltöztek Fülére. A színész a hot magazinnak azt mondja: van abban valami varázslatos, ha új otthont teremt az ember.

A dunakeszi otthonomért nem fáj a szívem, ránk fért már a változás. Csomó olyan dolog jön elő ilyenkor az emberből, ami viszonylagos jólétben és megállapodottságban nem. Most kreatívnak kell lenni: újra berendezni egy otthont végtelenül izgalmas és jó helyzet. Új életet kezdtünk, ezen nincs mit tagadni. Elhatároztam, hogy nem foglalkozom a múlttal, inkább a jelenben és a jövőben gondolkozom! - hangsúlyozza Bajor Imre, aki feleségével most félkész körülmények között él.

Dobozok között élünk, éppen leköltöztetjük az egész életünket. Mindehhez idő kell, egy élet munkája fekszik most az udvaron, de előbb-utóbb minden a helyére kerül. Boldog házasságban élek, egy szép feleséggel. Van az előző kapcsolatomból két gyönyörű, nagy gyermekem. Lassan jön a nyár, és reméljük, nagyon sokat jönnek le hozzánk Fülére. Szóval miért panaszkodnék?

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,