Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Szeptember 01. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Balázs kamerák előtt szólt be

Balázs kamerák előtt szólt be

Sebestyén Balázs hozta a tőle megszokott formát a szombati X-Faktorban is. Laza volt és sokat poénkodott a versenyzőkkel is. Egyik alkalommal azonban kissé túl lőtt a célon.

Nem csak Balázst, hanem a zsűrit is kiakasztotta, hogy sok versenyző ugyanazzal a dallal akart sikert elérni a castingon. Amikor már a századik jelölt is a Hallelújára zendített rá, a műsorvezető megjegyezte: "Jézusom, tökön szúrom magam." Nos, az olvasóink visszajelzései szerint ez a megjegyzés még a gyakran "lezserkedő", vagánykodó Balázstól is kissé erős volt.

Ám nem ő az egyetlen híresség, aki hasonlót engedett meg magának a kamerák előtt. Vadon Jani egyik alkalommal a Reggeli kamerái előtt húzta le a nadrágját, de Benkő Dánielt sem idegesítette, amikor önkielégítés közben kamerák pásztázták. Hajdú Péter néhány napja Kárász Róbertnek szólt be nyomdafestéket nem tűrő módon a Mokkában. Ennek ellenére a TV2 nem büntette meg a műsorvezetőt.

Mindezekből úgy tűnik, a televíziósok egyre többet engedhetnek meg maguknak, ami nem is csoda, ha munkaadóik mindent megengednek nekik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.