Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Március 17. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Balázs Pali 15 vallomása

Balázs Pali 15 vallomása

Balázs Pali, a többszörös aranylemezes előadóművész, a napokban megjelent 15 év, 15 vallomás című lemezével ünnepli másfél évtizedes énekesi pályafutását.

Az énekes az elmúlt 15 év történéseiről mesél nekünk.

- 15 év az nagyon hosszú idő, mégis azt kell, hogy mondjam rettentő gyorsan eltelt. Néha olyan érzésem van, mint ha csak tegnap készíthettem volna el az első lemezemet a kis házi stúdióban nagyon szerény körülmények között. Vagy csak pár napja adhattam első feledhetetlen saját koncertemet szülővárosomban, Békéscsabán, pedig mind ez már 15 éve volt. Nagyon sok minden történt velem az elmúlt másfél évtizedben, rengeteget dolgoztam a háttérben is, hogy dalaim, produkcióm eljusson a széles közönséghez. Sokszor úgy fogalmazom meg magamnak az elmúlt időszakot, hogy mindent alárendeltem a pályafutásomnak. Ha nem így tettem volna, bizonyára rengeteg fantasztikus színpadi élményt nem élhettem volna át.

Balázs Palinak vidéki előadóként duplán kellett bizonyítania.

- Nem volt könnyű a helyzetem, mivel „vidéki” előadóként az első években mindig kettőzött erővel kellett bizonyítanom a fővárosi művészekhez képest a színpadon, de vállaltam. Elsősorban azért, mert az első fellépésemtől fogva éreztem a közönségem reakcióiból, tapsaiból, hogy jó úton járok. Ez volt a pályafutásom kulcsmomentuma. A közönség olyan, hogy vagy elfogad, vagy elfordul.

Pali sok fontos döntést hozott pályafutása során, melyhez erőt és hitet közönsége adott.

- Büszke vagyok a közönségem reakcióira, arra a szeretetre, amely rengeteg erőt és hitet adott az elmúlt 15 év alatt azokban az időszakokban, amikor fontos döntéseket kellett meghoznom. Az utóbbi évek legfontosabb döntései közül talán a legkiemelkedőbb az, hogy nem veszek részt azokban a bulvár -és celebműsorokban, ahol méltatlan és megalázó helyzetbe kerülnék. Folyamatosan érkeztek a felkérések az elmúlt években az ilyen jellegű műsor szerkesztőitől. Húztam egy vonalat és azt mondtam, ha énekelni nem lehet csak megaláznia magát az embernek, az nem kell. Úgy tapasztaltam, hogy a közönségem szemében ezzel a lépéssel még nagyobb tiszteletet és szeretet sikerült kivívnom magamnak.

Balázs Pali más utat választott magának.

- Fellépésekre járok, dalokat írok, lemezeket adok ki és videó klipeket forgatok legnépszerűbb slágereimre. Ez az életem, ebben érzem jól magam. Az utóbbi években kinyílt előttem a világ, valószínűleg a fiam születésének köszönhetően. Rengeteg olyan pozitív hatás ért, melyből táplálkozom, ha dalírásba kezdek.

Az énekes jubileumi albummal ünnepli pályafutása 15. évfordulóját.

- Pályafutásom legfontosabb lemeze jelent meg a napokban „15 év, 15 vallomás” címmel. Nem csak fontos, hanem a legjobb, olyan, amilyenre már több mint 3 éve készültem. 15, számomra legjobban tetsző dal került fel a korongra. A gyors tempós dalok mellett (pl.: „Rabold el a szívem”; „Mindenhol csak téged látlak”) megtalálhatóak a lassú, lírai szerzeményeim is (úgy, mint a „Néha szeretnék úgy sírni”; „Lehoznám a csillagokat érted”). Különösen büszke vagyok arra a dalomra, melyet az égiekhez írtam „Istenem segíts nekem” címmel. Féltve őrzött titkom volt eddig, de úgy érzem, hogy sikeres pályafutásom alakulásában a Jóisten keze is benne van. Az Ő segítő szándéka nélkül valószínű, sok minden másként alakult volna. Köszönetként született ez a dalom Neki, s remélem, a jövőben is fogja két kezem. Hamarosan videó klipet is készítek a dalra abban a templomban, ahol gyermekként konfirmációra jártam.

S hogy mik a jövő fő feladatai Pali számára?:

- Bízom benne, ez az év az elmúlt 15 év méltó megünneplésével, sok nagyszerű hangulatú koncerttel, fellépéssel telik majd el szerte az országban és a környező országok magyar lakta településein. Közben klipforgatások, tv szereplések, és egy év végi fővárosi koncert megszervezése. Ezek a fő feladataim a jövőre nézve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.