Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Február 15. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Balázs Pali befejezte

Balázs Pali befejezte

A néhány hete Zámbó Jimmy Díjjal kitüntetett népszerű énekes pályafutása egy fontos állomáshoz érkezett.

Balázs Pali 1996 tavaszán jelentette meg első nagylemezét „Slágerek Házibulihoz” címmel. Pályafutása 15 éves évfordulója tiszteletére a napokban fejezte be új nagylemezének stúdiómunkálatait.

- Amikor a kilencvenes évek közepén elhatároztam, hogy készítek egy úgymond „demó” kazettát kedvenc dalaimból, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy még 15 év múlva is stúdióba vonulhatok, s lemezt készíthetek a közönségemnek. Nagy boldogság számomra, hogy sorrendben már a 12. stúdió albumom elkészítésén dolgozhattam. Három éve jelent meg utoljára lemezem, így volt időm a munkálatokra bőven. A hétköznapokban tapasztalt érzéseimből, gondolataimból született az a 15 dal, amely felkerül majd az albumra.

A stúdiómunkálatok közben Pali a tengerparton is járt.

- A stúdiómunkák során nagyon sok időt fordítottam a dalok hangszerelésére és keverésére. Az utolsó néhány hét kicsit „embert próbálóra” sikeredett, mivel volt, hogy napi 14-16 órát dolgoztunk a keverőpult felett. Az egyik ilyen alkalommal hajnalban arra riadtam fel, hogy egy tengerparton ülők és jön felém a hullám, gyorsan menekülni kell! De az igazság hál ’istennek csak az volt, hogy elbóbiskoltam a fáradságtól. Egy forró kapuccino aztán gyorsan csodát tett, és minden ment tovább, igaz nem a tengerparton, hanem a stúdióban.

Pali különös izgalommal várja a márciusi lemezmegjelenést.

- Egy héttel ezelőtt mutattam be az első „Mindenhol csak téged látlak” című új szerzeményemet a „Zenés Randevú” című rádióműsoromban. Örömteli volt tapasztalni a rengeteg pozitív visszajelzést, amint elhangzott a dal. Az első visszajelzések miatt is várom talán olyan nagy izgalommal az új album márciusi megjelenését, valamint a közönségem további véleményeit pályafutásom egyik legfontosabb lemezét illetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.