Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Június 03. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Balázs Pali és Puskás Peti összejátszott

Balázs Pali és Puskás Peti összejátszott

Balázs Pali, a Fonogram-díjas énekes, kedvenc csapatához Puskás Peti is csatlakozott.


Az idén 15 éves énekesi pályafutását ünneplő Balázs Pali és a korábbi Megasztáros Puskás Peti a labdarúgás szerelmesei. Nem csak a televízió előtt vagy a lelátón hódolnak kedvenc szenvedélyüknek, hanem maguk is gyakran pályára lépnek a Nemcsák Károly által vezetett Magyar Színészválogatottban.

- Karcsi négy éve hívott játszani a csapatba. Heti két alkalommal van edzésünk, ami főként az egymásközti játékkal szokott eltelni. Egy nagyon jó társaságba kerültem, ahol kitűnően érzem magam, nem csak a pályán, hanem az azt követő csapat bulikon is. Éves szinten 30-40 gála-mérkőzésünk van szerte az országban, melyekre sajnos én a koncertjeim miatt nagyon ritkán jutok el. A csapat tagjainak életkora nagyon változó, hiszen az idősebb generáció (Straub Dezső, Makrai Pál) mellet a huszonéves fiatal színészek is intenzíven kergetik a labdát hétről-hétre. Én általában csatárt szoktam játszani, akinek fő feladta a góllövés – nyilatkozta Pali.

Puskás Peti néhány hónapja került a csapatba. Már az első mérkőzés során látszott a játékán és a mozgásán, hogy erőssége lesz a Magyar Színészválogatottnak.

- Nagyon szeretek vele egy csapatban játszani, mivel átlagfeletti technikai tudása miatt csatárként nagyon jó labdákat kapok tőle a mérkőzések folyamán. Pár héttel ezelőtt az egyik meccsen egy látványos passzának és az „összjátékunknak „köszönhetően sikerült a kapuba találnom, a Magyar Labdarúgó Szövetség csapatának kapujába. A találatom után a lelátóról rögtön megszólalt egy öblös férfihang: „Ez annyira szép gól volt, hogy mindjárt hívom Egervári Sándort, a Magyar Labdarúgó Válogatott szövetségi kapitányát, próbáljon ki benneteket a nemzeti csapatunkban is.” Jót derültünk Petivel az „óriási lehetőségen” de tudjuk mindketten, hogy a magyar válogatott csapata az egy „más kávézó”- fejezte be mosolyogva Pali.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.