Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Március 15. 14:59, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Balázsék lefogyasztják kollégáikat

Balázsék lefogyasztják kollégáikat

Az utóbbi időben a Class FM Morning Show-jában Sebestyén Balázsék egyre többet cukkolták Abaházi Csabát felesleges kilói miatt. Ám Rákóczi Feri sem nevethetett sokáig kollégáján, ugyanis egy idő után Balázs és Jani őt is kikezdte, a

Rég megszokhattuk, hogy a Class FM Morning Show-jának triója senkivel sem bánik kesztyűs kézzel. Ez alól saját kollégáik sem számítanak kivételnek, mostanában például Abaházi Csabát piszkálták zsírpárnái miatt. Balázs, Jani és Feri egymást is gyakran ugratja, így hamarosan Feri került a célkeresztbe: Balázs és Jani őt is cukkolni kezdte felszedett kilói miatt.

A dologból fogadás lett: Csabának és Ferinek egy hónap áll rendelkezésére, hogy lefogyjon. Ez idő alatt ugyanazokat a zsírégető ételeket fogják enni, amelyeket egy ételszállító cég ajánlott fel. Balázs Csaba sikerességében bízik, míg Jani Ferire tette le voksát. Az elhatározás komolyságát mutatja a profi mérlegelés, amely során kiderült, hogy Csaba 99,2 kg, haskörmérete pedig 111 cm, Feri alatt a mérleg 123,5 kg-nál állt meg, a haskörmérete 125 cm.
"Örülök, hogy volt eredménye a sorozatos cukkolásnak, és a fiúk elkezdenek fogyókúrázni" - magyarázta Balázs az eredményeket látva, aki egyébként az egészséges életmód híveként nagyon szomorú amiatt, hogy Magyarországon rengeteg túlsúlyos ember él, akik ezáltal sajnos komoly betegségekkel küzdenek.
Rákóczi Feri nem sértődött meg kollégái élcelődésein, maga is elgondolkodott azon, hogy változtatnia kellene. "Nem azért mentem bele a dologba, mert érdekel, mit gondolnak rólam a fiúk, hanem sokkal inkább magam miatt. A lépcsőzés például egyre inkább nehezemre esett. Na nem arról van szó, hogy a feleségemnek ne tetszenék így, de változtatni kell" - ismerte el a Class Fm műsorvezetője
A nagy szakács hírében álló Ferit érzékenyen érintette, hogy az elkövetkezendő egy hónapban vissza kell fognia magát a főzéssel és az evéssel, ugyanis zsírégető étrenden fognak élni Csabával. S hogy mi a helyzet a sporttal, arról Feri nem szívesen beszélt. "Jani rögtön látta bennem a potenciális nyertest, így rám fogadott. El is tervezte, hogy menedzserem és személyi edzőm lesz és együtt fogunk futni a Népligetben, a tavaszi napsütésben" - tette hozzá nevetve Feri, aki szerint ez azért még várat magára. A küzdelem megkezdődött, a tét nem kicsi: a fiúk először abban fogadtak, hogy a vesztesről fecskében készül egy fotósorozat. Végül azonban abban állapodtak meg, hogy vesztes csapat fogja meghívni egy fenséges és egészséges vacsorára a nyerteseket.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.