Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2012. Április 19. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

Baleset történt a legújabb James Bond film forgatásán

A Skyfall címen futó epizód készítése közben az egyik kaszkadőr elvesztette uralmát a motorkerékpárja felett és egy isztambuli üzletbe csapódott.

Az incidens a török város híres, 15. századi Nagy Bazárjában történt. A motoros pedig egy 330 éves ékszerboltba rohant bele igen nagy sebességgel, amikor megpróbált kikerülni valamit.

Az üzlet tulajdonosa nagyon neheztel a stábra.
"Nagyon szép dolog, hogy pont ezt a városrészt választották egy ekkora film forgatási helyszínéül. Ugyanakkor minket senki sem értesített róla előre, hogy esetleg fel is tudjunk készülni rá. De ami még szomorúbb, utána se jött oda senki se megkérdezni, mekkora kárt okoztak nekünk. Éppen ezért panaszt is tettünk a rendőrségen" - magyarázta Mete Boybeyi a Reuters tudósítójának.

Tovább nehezíti a boltos helyzetét, hogy az épület műemléki védelem alatt áll. "Mi még egy ablakot se cserélhetünk ki a Műemléki Tanács engedélye nélkül" - panaszolja Boybeyi.

Az üzlet jelenleg zárva tart és javításra vár.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!