Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2012. Május 25. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Balesetet szenvedett Medveczky Ilona

Balesetet szenvedett Medveczky Ilona

Utolérte a baj Medveczky Ilonát is. Egy szerencsétlen baleset rádöbbentette, nagyon is vigyáznia kell magára.

Ilona álmában sem gondolta, hogy eljön a nap, amikor őt is száguldó mentő viszi kórházba. Pedig miután az utcán elvesztette az eszméletét, összeesett, összetörte magát, ez lett a vége. A történtekért főként magát hibáztatja.

"Borzasztó hőség tombolt. Lordival, a kutyámmal régóta járok kutyaiskolába, amit véletlenül sem akartam kihagyni. Siettünk, mert nem szeretek sehonnan sem elkésni. Bár ne tettem volna! Körülbelül tíz méterre lehettünk az iskola bejáratától, amikor szédülni kezdtem, és elvesztettem az eszméletemet. Ezután már nem emlékszem szinte semmire. Nagy szerencse, hogy mindez éppen ott történt a bejárattól nem messze, hiszen a járókelők segítséget tudtak hívni. Mentőt hívtak, kórházba vittek, ott tértem magamhoz. El sem hittem, mennyire összetörtem magam. Az orrom megrepedt, az arcomat kék-zöld foltok tarkították, felszakadt a szám is" - mesélte a táncművész, akit a mai napig vizsgálnak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?