Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2018. November 07. 07:55, szerda | Bulvár

Balhé a TV2 stúdiójában- Schobert Norbi kiakadt és a producert is fel akarta hívatni

Balhé a TV2 stúdiójában- Schobert Norbi kiakadt és a producert is fel akarta hívatni

Schobert Norbi szívére vette a zsűri kritikáját a Csak show és más semmi legutóbbi adásában, kiakadt: legszívesebben kiszállt volna a műsorból.

A Csak show és más semmi legutóbbi adásában Schobert Norbi és Tatár Csilla a Hooligans zenekarhoz csatlakoztak, előbbi dobosként, utóbbi pedig gitárosként. Habár Norbit dicsérték a zsűritagok, ő mégis zokon vette, hogy nem kaptak olyan magas pontszámot, valamint azt is, hogy Csilla teljesítményétől nem voltak elájulva az ítészek. A botrány a reklámszünetben tört ki.

„A reklámszünet alatt szóvá tette a pontozást, valamint Badár kártyatrükkjeit is kritizálta. Tatár Csilla próbálta nyugtatni, de Norbi csak nem csillapodott” – mondta a Blikknek az egyik stábtag, de egy másik dolgozó is hasonlóan nyilatkozott.
"Indokolatlan volt az egész jelenet. Egyrészt a pontok nem számítanak, mert senki nem esik ki, ráadásul elég erős pontszámot is kaptak. Mégis annyira ideges volt Norbi, hogy a TV2 egyik producerét akarta felhívatni, mondván, most azonnal otthagyja a produkciót” – árulta el a másik dolgozó.

Norbi sem tagadja, hogy nagyon felhúzta magát a zsűrin.
„Rengeteg munkánk volt ebben a produkcióban, ami után a zsűri nagyon lehúzott minket, főleg Csillát. Majdnem elsírta magát az értékelés után, ezt rossz volt látni. Mit kellett volna tennie, pörgetnie a gitárt?” – dühöngött Norbi, majd amiatt is bosszankodott, hogy elment a fülese, így süketen kellett dobolnia.

„Ez egy profi, képzett zenész számára is nagyon nehéz, nemhogy nekem.
Nem akartam otthagyni a produkciót, annyit mondtam, hogy legszívesebben kiszállnék, de a következő partneremre való tekintettel ezt nem fogom megtenni. Ezt a műsort azért vállaltam el, mert jó bulinak tartom. Ez nem egy tehetségkutató, hanem ismert emberek kőkeményen készülnek heteken át, hogy péntek esténként szórakoztassák a nézőket, ezért szerintem a belefektetett energiát méltatni kéne, nem pedig megalázni a másikat!”
– tette hozzá Norbi, aki Badár Tomi kritikáját vette leginkább a szívére. „Kicsit Csillánál úgy éreztem, mintha a Guitar Heróban lenne, és úgy nyomná (...)

"Nekem is egy kicsit inkább a Norbié volt ez a produkció.Én doboltam fél évet, ezt már egyszer elmondtam, nekem egyáltalán nem ment. Én amennyire láttam, azért körbe is forgattak, tehát rá lehetett látni a dologra, nem ütöttél félre. Egyébként azt, amit Csillának meg kellett tanulnia, azt ő is nagyon jól megtanulta” – mondta a bűvész, ami valamiért rosszulesett Norbinak.

„Azt gondolom, ebben a műsorban nem lenne szabad egyik zsűritagnak sem méltatlan kritikát megfogalmazni már sok éve elismert emberekről. Badár Tomi most nagyon nem volt fair sem Csillával, sem velem. Szerintem nem járja, hogy egy látványos show-val elkezdünk egy műsort, majd egy nyolcperces, dögunalmas kártyatrükkel megadjuk az esélyt a nézőknek arra, hogy egy másik csatornára kapcsoljanak” – fejtette ki a véleményét Norbi.

Forrás: life.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.