Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2012. Március 09. 07:21, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Balszerencsés második maratoni párosban

Balszerencsés második maratoni párosban

Párosban a második maratoni végén nem volt szerencséje Babos Tímeának és a portugál Maria Joao Köhlernek, az egység 11:9-es szuper tie-breaket követően búcsúzott Irapuatóban.

A nyolcad- után a negyeddöntőben is bajnoki tie-breakba torkollott a Babos Tímea-Maria Joao Köhler magyar-portugál vegyes vállalkozás mérkőzése az irapuatói ITF-tornán, de a kettős ezúttal már nem járt szerencsével.

Timiék a holland Kiki Bertens-Richel Hogenkamp duóval találkoztak, az első szettet 6:3-ra hozták, a másodikat ugyanilyen arányban elveszítették, a mindent eldöntő rövidített játszmát viszont a létező legkisebb különbséggel 11:9-re elveszítették, így a legjobb nyolc között véget ért a menetelésük.

A Felix Promotionnel együttműködő Babos Tímea egyesben első kiemeltként versenyben van, a legjobb 16 között a karibi körútja során korábban már legyőzött, mexikói Ximena Hermosóval találkozik.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 18:04, csütörtök | Sport

Michelisz Norbert bajnok lehet a hétvégén Sepangban

Három riválisához hasonlóan a hétvégi malajziai fordulóban megnyerheti a túraautó-világkupa (WTCR) idei szezonját Michelisz Norbert, a Hyundai magyar versenyzője.

2019. December 11. 06:56, szerda | Sport

Rally: Újabb abszolút győzelem!

Nagyon okos, higgadt és taktikus versenyzéssel szerezte meg Klausz Kristóf-Csányi Botond páros a 23. Taxi4 Mikulás Rallye győzelmét, ezzel megduplázva eddigi összetett győzelmeik számát.

2019. December 10. 12:52, kedd | Sport

25 évesen öngyilkos lett a DVSC egykori focistája

A szabolcsfociinfo.hu információja szerint vasárnap lett öngyilkos a 25 éves Molnár Tamás, a DVSC korábbi focistája.

2019. December 09. 20:32, hétfő | Sport

Babos Tímea 25. a legjobban kereső teniszezőnők idei listáján

A novemberben sorozatban harmadik páros WTA-világbajnoki címét begyűjtő magyar játékos 1 541 943 dollárra (több mint 460 millió forintra) tett szert ebben az évben a versenyek pénzdíjaiból.