Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2012. Március 09. 07:21, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Balszerencsés második maratoni párosban

Balszerencsés második maratoni párosban

Párosban a második maratoni végén nem volt szerencséje Babos Tímeának és a portugál Maria Joao Köhlernek, az egység 11:9-es szuper tie-breaket követően búcsúzott Irapuatóban.

A nyolcad- után a negyeddöntőben is bajnoki tie-breakba torkollott a Babos Tímea-Maria Joao Köhler magyar-portugál vegyes vállalkozás mérkőzése az irapuatói ITF-tornán, de a kettős ezúttal már nem járt szerencsével.

Timiék a holland Kiki Bertens-Richel Hogenkamp duóval találkoztak, az első szettet 6:3-ra hozták, a másodikat ugyanilyen arányban elveszítették, a mindent eldöntő rövidített játszmát viszont a létező legkisebb különbséggel 11:9-re elveszítették, így a legjobb nyolc között véget ért a menetelésük.

A Felix Promotionnel együttműködő Babos Tímea egyesben első kiemeltként versenyben van, a legjobb 16 között a karibi körútja során korábban már legyőzött, mexikói Ximena Hermosóval találkozik.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

2020. Június 27. 05:00, szombat | Sport

Rally: Az első gyorsot behúztuk

Az első gyorsot megnyerték Dudás Gergőék, aztán sokáig harmadik helyen voltak.

2020. Június 26. 06:07, péntek | Sport

Csomós Mixi: A rajt előtt aláírtuk volna a végeredményt

Az East Motorsport Kft párosa, Csomós Mixi és Nagy Attila már az első idei tesztversenyén letette a névjegyét a kemény R5-ös mezőnyben.

2020. Június 17. 06:08, szerda | Sport

Újabb értékes körök

Számos újabb értékes kört teljesített a GRT két fiatal újonca a csapat legújabb versenytechnikáival a múlt héten a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág dupla tesztnapján.