Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2018. Január 17. 13:25, szerda | Belföld

Bántalmazta diákjait a tornatanár

Bántalmazta diákjait a tornatanár

A nyíregyházi pedagógus becsületsértően beszélt a gyerekekkel, aki pedig nem úszott jól, azt víz alá nyomta, vagy gyomron vágta.

Lehülyézte vagy bénának nevezte diákjait egy nyíregyházi tanár, ha a gyerekek szerinte nem úsztak jól. De ennél durvább módszerei is voltak, például a víz alá nyomta, vagy gyomron vágta azt, aki szerinte gyengébben teljesített – számolt be a Tények.

Az ügyészség szerint a férfi rendszeresen becsületsértően beszélt a gyerekekkel, és bántalmazta őket. A tornatanár módszerei akkora feszültséget keltettek a gyerekekben, hogy volt olyan diák, akinek napokkal korábban már hányingere volt, és folyamatosan sírt. Egy másik tanuló pedig a tanár miatt az osztálykirándulásra sem akart elmenni.

A tanár a tárgyaláson mindent tagadott, azt mondta, félreértették, és összeesküdtek ellene. A pedagógus már nem tanít az iskolában, ítélet később várható az ügyben.

Forrás: nlcafe.hu

Fotónk illusztráció! - kmexpert.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 23. 17:54, vasárnap | Belföld

Az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológia

Ismét feltámad a szél - hívta fel a figyelmet vasárnap késő délután a Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely hétfőre az egész országra figyelmeztetéseket adott ki a szél miatt.

2020. Február 23. 17:08, vasárnap | Belföld

Főként lakásvásárláshoz használják fel a babaváró kölcsönt

Elsősorban lakásvásárlásnál használják fel a családok a babaváró kölcsönt, ami a harmadik gyermek megszületése után teljesen támogatássá válik

2020. Február 23. 15:05, vasárnap | Belföld

A börtönviszonyok miatti kártérítések felfüggesztéséről szavaz az Országgyűlés

Az Országgyűlés háromnapos üléssel folytatja munkáját a következő két hétben.

2020. Február 23. 09:29, vasárnap | Belföld

Ma tartják a mohácsi busójárás fő programjait

Ma rendezik meg a mohácsi busójárás fő programjait; a maszkosok dunai átkelésére, a főtéri felvonulásra, a koporsó vízre bocsátására, valamint az esti máglyagyújtásra várhatóan több tízezer érdeklődő lesz kíváncsi.