Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2019. Szeptember 17. 19:47, kedd | Bulvár

Barátok közt Sülve-főve

Barátok közt Sülve-főve

A Barátok közt sztárjai szeretik a finom falatokat, és szívesen osztják meg a trükkjeiket a rajongóikkal a Sülve-főve című most megjelent szakácskönyvben.

A könyvet Vajda Pierre ételkritikus mutatta be, aki végig figyelte a csinos színésznők főzését is.

Varga Izabella (46) a tengeri herkentyűk és a madártej, Várkonyi András (70) a bográcsos ételek, Nagy Alexandra (34) pedig az ázsiai konyha szerelmese.

Az RTL Klub sorozatának sztárjai bemutatót is tartottak a tudományukból, főzőversenyt tartottak egymással a produkció stúdiójában. A sorozat Vili bácsija hagyományos magyar kedvencet készített. "Nálam a lecsóba nem kerülhet semmi, se tojás, se tarhonya, csak egy kis apró extra hozzávaló, amitől aki belekóstol, megnyalja mind a tíz ujját" – árulta el Várkonyi András, aki alapvetően a kerti bográcsozásokat és a szalonnasütéseket kedveli.

Időszakosan konyhatündérkedik Varga Izabella is, de ha van rá ideje, szívesen készít el finomságokat a családjának. Ugyan a szakácskönyvben egy halas ételt készített el, elárulta, a melyik desszert a specialitása.

"Egyszer a kecskeméti színház színészházában száz tojásból készítettem madártejet, emlékszem, a százforintos botban vett gyerekkádakban vittük át az egészet a színházi büfébe" – emlékezett vissza a dr. Balogh Nórát alakító színésznő.

Forrás: blikk.hu

Fotók: Grnák László

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,