Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Szeptember 17. 19:47, kedd | Bulvár

Barátok közt Sülve-főve

Barátok közt Sülve-főve

A Barátok közt sztárjai szeretik a finom falatokat, és szívesen osztják meg a trükkjeiket a rajongóikkal a Sülve-főve című most megjelent szakácskönyvben.

A könyvet Vajda Pierre ételkritikus mutatta be, aki végig figyelte a csinos színésznők főzését is.

Varga Izabella (46) a tengeri herkentyűk és a madártej, Várkonyi András (70) a bográcsos ételek, Nagy Alexandra (34) pedig az ázsiai konyha szerelmese.

Az RTL Klub sorozatának sztárjai bemutatót is tartottak a tudományukból, főzőversenyt tartottak egymással a produkció stúdiójában. A sorozat Vili bácsija hagyományos magyar kedvencet készített. "Nálam a lecsóba nem kerülhet semmi, se tojás, se tarhonya, csak egy kis apró extra hozzávaló, amitől aki belekóstol, megnyalja mind a tíz ujját" – árulta el Várkonyi András, aki alapvetően a kerti bográcsozásokat és a szalonnasütéseket kedveli.

Időszakosan konyhatündérkedik Varga Izabella is, de ha van rá ideje, szívesen készít el finomságokat a családjának. Ugyan a szakácskönyvben egy halas ételt készített el, elárulta, a melyik desszert a specialitása.

"Egyszer a kecskeméti színház színészházában száz tojásból készítettem madártejet, emlékszem, a százforintos botban vett gyerekkádakban vittük át az egészet a színházi büfébe" – emlékezett vissza a dr. Balogh Nórát alakító színésznő.

Forrás: blikk.hu

Fotók: Grnák László

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon