Hírek
2019. Szeptember 17. 19:47, kedd | Bulvár
Barátok közt Sülve-főve
A Barátok közt sztárjai szeretik a finom falatokat, és szívesen osztják meg a trükkjeiket a rajongóikkal a Sülve-főve című most megjelent szakácskönyvben.
A könyvet Vajda Pierre ételkritikus mutatta be, aki végig figyelte a csinos színésznők főzését is.

Varga Izabella (46) a tengeri herkentyűk és a madártej, Várkonyi András (70) a bográcsos ételek, Nagy Alexandra (34) pedig az ázsiai konyha szerelmese.
Az RTL Klub sorozatának sztárjai bemutatót is tartottak a tudományukból, főzőversenyt tartottak egymással a produkció stúdiójában. A sorozat Vili bácsija hagyományos magyar kedvencet készített. "Nálam a lecsóba nem kerülhet semmi, se tojás, se tarhonya, csak egy kis apró extra hozzávaló, amitől aki belekóstol, megnyalja mind a tíz ujját" – árulta el Várkonyi András, aki alapvetően a kerti bográcsozásokat és a szalonnasütéseket kedveli.

Időszakosan konyhatündérkedik Varga Izabella is, de ha van rá ideje, szívesen készít el finomságokat a családjának. Ugyan a szakácskönyvben egy halas ételt készített el, elárulta, a melyik desszert a specialitása.
"Egyszer a kecskeméti színház színészházában száz tojásból készítettem madártejet, emlékszem, a százforintos botban vett gyerekkádakban vittük át az egészet a színházi büfébe" – emlékezett vissza a dr. Balogh Nórát alakító színésznő.

Forrás: blikk.hu
Fotók: Grnák László
Ezek érdekelhetnek még
2025. December 05. 07:38, péntek | Bulvár
37 milliárdos faluépítésbe kezd a magyar kormány Azerbajdzsánban
2025. December 01. 07:19, hétfő | Bulvár
Felkapcsolták a fényfüzért az Ország Karácsonyfáján
Az ünnepi gyertyagyújtás szimbólumaként felkapcsolták az Ország Karácsonyfáját díszítő fényfüzért a Kossuth téren vasárnap.
