Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2019. Szeptember 17. 19:47, kedd | Bulvár

Barátok közt Sülve-főve

Barátok közt Sülve-főve

A Barátok közt sztárjai szeretik a finom falatokat, és szívesen osztják meg a trükkjeiket a rajongóikkal a Sülve-főve című most megjelent szakácskönyvben.

A könyvet Vajda Pierre ételkritikus mutatta be, aki végig figyelte a csinos színésznők főzését is.

Varga Izabella (46) a tengeri herkentyűk és a madártej, Várkonyi András (70) a bográcsos ételek, Nagy Alexandra (34) pedig az ázsiai konyha szerelmese.

Az RTL Klub sorozatának sztárjai bemutatót is tartottak a tudományukból, főzőversenyt tartottak egymással a produkció stúdiójában. A sorozat Vili bácsija hagyományos magyar kedvencet készített. "Nálam a lecsóba nem kerülhet semmi, se tojás, se tarhonya, csak egy kis apró extra hozzávaló, amitől aki belekóstol, megnyalja mind a tíz ujját" – árulta el Várkonyi András, aki alapvetően a kerti bográcsozásokat és a szalonnasütéseket kedveli.

Időszakosan konyhatündérkedik Varga Izabella is, de ha van rá ideje, szívesen készít el finomságokat a családjának. Ugyan a szakácskönyvben egy halas ételt készített el, elárulta, a melyik desszert a specialitása.

"Egyszer a kecskeméti színház színészházában száz tojásból készítettem madártejet, emlékszem, a százforintos botban vett gyerekkádakban vittük át az egészet a színházi büfébe" – emlékezett vissza a dr. Balogh Nórát alakító színésznő.

Forrás: blikk.hu

Fotók: Grnák László

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: