Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2020. Február 06. 16:50, csütörtök | Bulvár

Bátyai Éva férje beugrott a Barátok köztbe

Bátyai Éva férje beugrott a Barátok köztbe

Bátyai Éva férje, dr. Gyuricza Ákos is a Barátok közt nagy családjának tagja lett.

Az RTL Klub legendás napi sorozatának nemrég szüksége volt egy állatorvosra egy jelenet forgatása miatt, a készítőknek pedig eszébe jutott, hogy a Harmath Szonját alakító színésznő szerelme ezzel foglalkozik, és hamar kiderült, szívesen vállalná is az alkalmi beugrást.

"Így legalább bepillantást nyerhetett abba, mit is csinálok nap mint nap. Élvezte, de nagyon jó dolga volt, mert két olyan kollégámmal forgathatott, akikkel egyébként is jóban vagyunk, ráadásul ő is ismerte Papp Barbit és Pesák Ádámot korábbról" – mesélte a Blikknek Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője, aki azt is elárulta, meglepetés lesz, amikor Ákos megjelenik a képernyőn. "Senkinek nem árulta el, még a családnak sem!" - tette hozzá.

Forrás: blikk.hu

Főkép:UFA

Fotó: Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).