Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Február 16. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Beckham hivatalosan is félrelépett

Beckham hivatalosan is félrelépett

David Beckham ügyvédjei nem tudták bebizonyítani, hogy hazudik az a magazin, amelyik azt állította, a focista két nővel csalta egyszerre nejét.

Tavaly óriási botrányt kavart az In Touch, amikor közöltek egy interjút Irma Nicivel, aki arról mesélt, hogy egy másik hölgy társaságában miként fetrengett David Beckhammel pár évvel azelőtt. Becks az irományon természetesen felháborodott - mint az összes többi, azóta már elismert félrelépésekor -, és beperelte a magazint. Az ügyvédek azonban hiába lengettek egy papírt, ami azt bizonyította, hogy a focista a kérdéses napon éppen másik városban rúgta a bőrt, elvesztették a pert. Így most nemcsak nem kap pénzt, de még fizetnie is kell, arról nem beszélve, hogy a bíróság szerint David tényleg megcsalta Victoriát. Holott a call-girl azóta bevallotta, hogy hazudott. De az számít jelen esetben, hogy jogilag mi lett megállapítva.

Hamarosan pedig lehet, hogy egy másik sajtópert is elindítanak, csak azt Victoria miatt. A legnagyobb brit napilapok ugyanis tévésen állították azt, hogy lányuk lesz. Illetve egész pontosan, az egykori Spice Girl és párja még nem tudják negyedik gyermekük nemét, szóval egyáltalán nem biztos, hogy kislány lesz. Az újságok címlapjai pedig nagyon felzaklatták, hiszen élete álmával játszadoztak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.