Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 23. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Beckham ismét megcsalta Victoriát

Beckham ismét megcsalta Victoriát

A legfrissebb hírek szerint David Beckham újfent elnyomta magában a monogám énjét, és egyszerre két prostituálttal feküdt össze.

David Beckhamről köztudott, hogy amikor egy új országba költözik, akkor az akklimatizáció részeként, lefektet egy helyi, laza erkölcsökkel rendelkező hölgyet. Viszont az amerikai welcome szexe még hiányzott a listáról, illetve nem derült rá fény. Egészen mostanáig. Egy huszonhat esztendős prostituált ugyanis azt állítja, hogy 2007 nyarán öt alkalommal is Becks ágyának és vérének megfelelő hőmérsékletéről gondoskodott. Sőt, egy alkalommal Irma Nici magával vitte egyik kollegináját is, hogy ketten kényeztessék a Spice Boy-t. De azt nem tudni, hogy eddig miért nyomta el magában ezeket a szép emlékeket a hölgy.

A válasz a Beckham-menedzsment szerint egyszerű - csak most találta ki az egészet az élmény hostess, vagyis semmi sem igaz az egészből. Bár furcsa is lett volna, ha egyből beismernek mindent, mivel egy sajtósnak a végsőkig tagadnia kell. De azért tényleg vannak hibák Irma történetében. Először David mindig ugyanazokban a szállodákban száll meg bizonyos városokban, a lány pedig egy egészen másik New York-i hotelt nevezett meg a találkáik helyszínéül. Illetve a focista akkori frizura stílusára sem keresett rá a Google-ben, mielőtt pletykára nyitotta a száját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.