Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Október 05. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Stop

Beckhamnél elszakadt a cérna

Beckhamnél elszakadt a cérna

David Beckham láthatóan nincs túl jó passzban, mióta hűtlenséggel vádolják. A szenzációt először meglebegtető újság kiadójától elkezdve egészen a legutolsó újságárusig mindenki ellen pert indított rágalmazásért, de úgy tűnik,

A 35 éves klasszis játékosnál múlt hét pénteken pattant el végleg valami, amikor egy vesztes meccs után a füle hallatára gúnyolódott rajta és a prosti-ügyön egy futballrajongó, a napokban felröppent hírekre reflektálva. (Az In Touch Weekly's szerint Beckham egy tízezer dolláros prostituálttal csalta feleségét, Victoriát.)

A focista, mikor meghallotta a hozzá intézett gúnyos szavakat, elborult tekintettel fordult a férfi után, aki "Oh, utánam jön!" felkiáltással konstatálta az eseményeket. A következő másodpercben Beckham már ott is volt és beleüvöltött a másik arcába: "Mondd ezt még egyszer! Mondd még egyszer!!!" Erre a gúnyolódó drukker már nem volt annyira nagy legény, csak annyit válaszolt: "Nem mondtam semmit!" Egy kiadós veréstől nyilván nem a visszakozása mentette meg, sokkal valószínűbb, hogy a sztár végiggondolta, mit veszthet, ha az eddigi botrányt még eggyel tetézi, így otthagyta a nagyszájú férfit, ám kifelé menet még utoljára visszafordult, hogy annyit mondjon: "Csak mondd az arcomba!"

A hetekben kirobbant botránnyal kapcsolatban egyébként a focista múlt héten azt nyilatkozta: a vádak hamisak és teljesen nevetségesek, hiszen boldog házasságban él, mindenki láthatja. A rágalmazásért azonban busás elégtételt követel, melyet szeretne majd egy gyerekeket segítő alapítványnak adományozni. Emellett pedig sajnálatát fejezte ki, hogy olyan világban kell élnünk, melyben egy pletykalap bármilyen hazugságot kitalálhat a magasabb profit érdekében, és ezért senkit sem vonnak felelősségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.