Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Január 12. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Beismerte másságát a sztárcsemete

Beismerte másságát a sztárcsemete

Stephanie Seymourt kimosta a fia azon vádakból, miszerint romantikus kapcsolat lenne köztük, ugyanis bevallotta, hogy meleg.

Egy hete azzal van tele az internet, hogy Stephanie Seymour miként fetrengett fiával, és csókolgatták egymást nyaralás közben. Azonban most kiderült, hogy mégsem él beteges kapcsolatban az egykori modell második fiával - és nem a legnagyobbal, Dylan Thomaszal, ahogy azt mi, és az összes többi hírportál a világon feltételezte. Ifjabb Peter Brant ugyanis a napokban Twitter oldalán közzétett egy nyílt levelet, melyben beismerte, hogy meleg. Így teljes mértékben lehetetlen, hogy bármi módon fizikai vonzalmat érezzen anyja iránt, a szemmel látható jelek ellenére. De azért azt is elismerte, hogy a szexualitása miatt, valóban sokkal intimebben érnek egymáshoz, mint egy átlagos anya-fia páros, mivel ők már szinte barátnők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.