Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 28. 06:30, kedd | Bulvár

Bejelentette új műsorait a TV2- Majka és Tilla Máltára repül

Bejelentette új műsorait a TV2- Majka és Tilla Máltára repül

Nagy titkolózás után derült ki, hogy mivel készült a TV2 az őszre: az ismert műsorok mellett új formátumok is képernyőre kerülnek.

Augusztus 27-én, hétfőn visszatért a Piramis Stohl Andrással, elindult a Master Chef VIP Ördög Nóra vezetévésel, Majka és Tilla pedig Máltára repült forgatni.

A TV2 az utolsó pillanatig, ma estéig titkolta, illetve csak emojikkal jelezte, hogy milyen műsorokkal készül az őszre, a leleplezésre pedig a sajtó képviselői mellett a csatorna sztárjait is meghívta.

Ördög Nóra jelentette be, hogy elindul a Master Chef VIP, ahol két séf figyeli és bírálja majd a hírességek konyhai teljesítményét: Nyíri Szása, aki évtizedek óta a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakja és Mizsei János, akit séftitánként emlegetnek.

Kiderült a teljes névsor, ott lesz a TV2 főzőműsorában Mádai Vivien, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kertész Ricsi, Kulcsár Edina, Nagy Katalin, Till Attila, Pásztor Anna, Noszály Sándor, Csomor Csilla, Hamvai PG, Rábaközi Andrea, Pindroch Csaba, Árpa Attila, Molnár Tomi, Pál Dénes, Madár Veronika, Baji Éva, Demcsák Zsuzsa, Szabó Dóri, Sebők Vili, Nyári Károly, Gesztesi Károly, Janicsák Veca, Busa Pista és Villányi Andi.

Mint kiderült, Majka és Tilla újra együtt dolgoznak, Máltára utaztak és ott forgatják közös műsorukat, visszatér a Korhatáros szerelem, a Séfek séfe, a Sztárban sztár, és több újdonság is képernyőre kerül: a Master Chef főzőműsor mellett elrajtol a Master Chef Junior is, és hamarosan láthatják a nézőt a Csak show és más semmit.

Az ősszel induló show szereplői közt biztosan ott lesz a TV2 képernyőjén Tatár Csilla, Köllő Babett, Vastag Csaba, Horváth Éva és Schobert Norbi, Eke Angéla, Veréb Tomi és Curtis is - ez a névsor még nem teljes, négy arcot még rejteget a csatorna.

Forrás: origo.hu

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Címkék: média, szórakozás, tévé, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.