Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Április 08. 14:38, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Békülni akart, de végül megfojtotta élettársát

Békülni akart, de végül megfojtotta élettársát

46 éves élettársa ölte meg azt a fiatal nőt, akire Tatabányán az utcán találtak rá kutyájukat sétáltatók szerda délután. A 29 éves nőt élettársa többször megszúrta, de egyik sem volt halálos, végül megfojtotta. A férfi - aki kor

A férfi kihallgatásakor elmondta: 2007-ben ismerkedett meg élettársával, nemrég azonban szakítottak, mert kapcsolatuk megromlott. A férfi szerdán reggel, a munkahelyére vezető úton várt a nőre, mert ki akart békülni. Sonkát és pizzát vitt volt élettársának, valamint egy kés is volt a szatyorban a hús felszeleteléséhez. Békülés helyett azonban veszekedni kezdtek és a dulakodás során a férfi háromszor megszúrta a nőt. Végül, hogy elhallgattassa, megfojtotta. A gyilkosság után a kést visszatette a szatyorba és elment. A csomagot útközben eldobta - ezt a nyomozók meg is találták. A férfi hazament, kabátot váltott és a városban bolyongott, míg a rendőrök meg nem találták.A 46 éves férfi büntetett előéletű, jelenleg is két eljárás van ellene folyamatban. Tavaly decemberben súlyosan bántalmazta a nőt, akkor az asszony feljelentést is tett, de nem kérte a távoltartást. Akkor egyébként a férfi el is költözött közös otthonukból. A nőnek van egy nyolc éves gyermeke is, aki a korábbi bántalmazáskor szintén jelen volt, őt most ideiglenesen rokonoknál helyezték el.(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 12:08, szerda | Kék hírek

Volt barátja megbízásából kötöztek meg és vertek össze egy nőt

Befejezték a rendőrök a rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt folytatott nyomozást.

2021. December 01. 08:43, szerda | Kék hírek

Még a születésnapi tortát is ellopta az édesszájú betörő

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

2021. November 30. 16:02, kedd | Kék hírek

Hamis parfümöt és adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Mintegy négymillió forint értékű illatszert, valamint hárommillió forint értékű dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán egy román teherautó ellenőrzése során

2021. November 30. 11:01, kedd | Kék hírek

Kettős emberölés miatt emelt vádat egy férfi ellen

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki 2020. márciusban baltával két embert megölt, majd a testeket felgyújtotta.