Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2010. Január 29. 14:14, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Belehalt egy kislány Lady GaGa zenéjébe

Belehalt egy kislány Lady GaGa zenéjébe

A tíz éves Megan Williams véletlenül felakasztotta magát, miközben önfeledten táncolt a kedvenc Lady GaGa dalaira.

Újabb haláleset hozható összefüggésbe közvetlenül Lady GaGával. Egy tíz esztendős angol kislány ugyanis abba vesztette életét, hogy az ő dalaira táncolt szobájában. Megan Williams az önfeledt táncikálás közben megbotlott, és az emeletes ágyukra akasztott selyem öv hurkába dugta a fejét. Amikor megpróbálta magát kiszabadítani, a derék kötő megszorult, és Megan fulladozni kezdett. Segítséget hívni így nem tudott, de valószínűleg nem is hallotta volna a családja a hangos zenétől. Az anyja percekkel később talált csak rá, amikor a kicsi szája már bekékült. Azonnal kiszabadította, és mentőt hívott lányához. Azonban a kórházba szállítását követő másnap meghalt az oxigén hiány okozta agykárosodásaiban.

Ez egy év alatt a negyedik tragédia, aminek kapcsán felmerül a Lady neve. Először egy őt fotózó paparazzi halt bele a munkába, majd klipjeinek állandó főszereplője, Rumpus a német dog lehelte ki a lelkét. Múlt hónapban egy Playmate-et gyilkoltak meg brutálisan az egyik GaGasztikus koncert után, most pedig Megan vált áldozatául a megkapó popslágereknek.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

2020. Április 01. 13:00, szerda | Bulvár

Kiss Szabolcs a gyűrűk ura - VIDEÓ

A sportnak akkor is jelen kell lennie az életben, ha nincs rá idő – ez az elv vezérli Kiss Szabolcsot, az Aquaworld Resort Budapest marketing vezetőjét.

2020. Április 01. 10:00, szerda | Bulvár

Győrfi Pál az idő járásának a barátja - VIDEÓ

Két szakmában is megállná a helyét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője – derült ki a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorából.

2020. Április 01. 05:00, szerda | Bulvár

Minden cél teljesült a varázslatos szóvivő bálon - VIDEÓ - FOTÓK

Elvarázsolták a szóvivőket!