Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2010. Január 29. 14:39, péntek | Helyi
Forrás: gyor.hu

Bemutatkozott a Győri Művészeti és Fesztiválközpont új igazgatója

Bemutatkozott a Győri Művészeti és Fesztiválközpont új igazgatója

A legutóbbi közgyűlésen született döntés értelmében a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatói pályázatát Sarkadi Mónika nyerte el, aki február 1

Terveiben szerepel a város meghatározó fesztiváljainak megtartása mellett a programok további színesítése. Kifejtette, a város emblematikus rendezvénye lehet a Győrkőcfesztivál, vagy éppen a Vaskakas nnepi Játékok. A hagyományok ápolását is fontos feladatnak érzi, valamint nagyobb élettel töltené meg a Zichy-palotát. Mint mondta, a városi kulturális intézmények együttműködésére épít Győr kulturális életének további fejlődése érdekében.

Az új igazgatónak dr. Ottófi Rudolf alpolgármester és Serfőzőné Tóth Andrea a Kulturális Csoport vezetője gratulált, és munkájához sok sikert kívánt.

Sarkadi Mónika a Révai Miklós Gimnáziumban érettségizett, majd a Heidelbergi Rupprecht Egyetem ösztöndíjas képzésében vett részt. 1993-98 között a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán tanult, német nyelv és irodalom szakos tanári, majd művelődésszervező oklevelet szerzett. Egyetemi kiegészítő tanulmányait 2008-ban fejezte be a Pécsi Tudományegyetem művelődésszervező szakán.

1991-től kezdődő szakmai gyakorlatát elsősorban a vállalkozói szférában vezető beosztású rendezvényszervezőként, nemzetközi turisztikai események gondozójaként szerezte. A Bartók Béla Megyei Művelődési Központ munkatársaként színházi előadások, előadói estek szervezésével, kiállítások, nemzetközi néptánc- és népzenei fesztivál rendezésével foglalkozott.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 09:15, szerda | Helyi

24. Győri Ovifoci Gála

Remek hangulatban, gólokban gazdag örömfocival zárták az évet a Győri Ovifoci Klub focistái.

2023. Június 07. 08:15, szerda | Helyi

36 milliárd forintból fejleszt a Dana

Harminchatmilliárd forintból bővíti győri üzemét a Dana Hungary.

2023. Június 07. 07:15, szerda | Helyi

Egy hétvége, 20 baleset

A Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt hétvégén 5 személyi sérüléssel járó, és 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt – közölte a rendőrség.

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.