Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. November 20. 05:00, vasárnap | Sport
Forrás: mti - fotó:waterpolo.hu

Benedek Tibor januártól Újpesten dolgozik

Benedek Tibor januártól Újpesten dolgozik

Benedek Tibor, a férfi pólóválogatott év végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya január 1-jétől az Újpest vízilabdaklubjának szakmai igazgatója lesz.

"Büszkék vagyunk arra, hogy az Újpesttel BEK-et és Szuperkupát is nyerő, sokszoros bajnok visszatér a klubunkba. Jelenléte, szakmai irányítása garancia arra, hogy az UVSE még inkább meghatározó vízilabdaklubbá váljék, az egyesületünkben nevelkedő generációk számára így még több motivációt és perspektívát biztosíthassunk" - erősítette meg szombaton honlapján az UVSE a Benedek jövőjével kapcsolatos korábbi hírt.

A játékosként háromszoros olimpiai, továbbá világ- és Európa-bajnok Benedeknek december 31-ig szól a megbízatása a magyar férfiválogatottnál, ám ő a riói olimpián elért ötödik hely után jelezte, hogy szerződésének lejárta után nem pályázik a szövetségi kapitányi posztra. Benedek a nemzeti csapattal 2013-ban világbajnok lett, 2014-ben Európa-bajnoki ezüstöt, 2016-ban pedig Eb-bronzérmet nyert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.