Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Január 12. 07:28, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Napok óta megy a huzavona Benkő Dániel és Kiszel Tünde között, miután az egyik napilapban megjelent, hogy a két hírességnek korábban köze volt egymáshoz. Eddig csak Tünde cáfolta a dolgot, ám most a lantművész is kendőzetlenül elmondt

Az RTL Klub sztárja a StoryOnline-nak kifejtette, ő egy révbe jutott férfi, aki nem udvarol idegen nőknek, így Kiszel Tündének sem. Azt is tisztázta, hogy a műsorvezető és közte soha semmiféle viszony nem volt. Hozzátette: amikor a minap a Reflektor magazinnak azt nyilatkozta, esetleg ezek után megpróbál udvarolni a naptárdívának, csak rossz pillanata volt.

Dánielt egyébként nem érdekli, hogy Tünde azt nyilatkozta: a lantművész nem az esete. Az RTL Klub sztárja hozzátette: ő sem indul be a szőke celebre, ráadásul korban egészen más elképzelései vannak. Szerinte Tündének már az unokáival kellene foglalkoznia, ami egyébként igen szép és nemes feladat.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek