Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2010. Január 12. 07:28, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Napok óta megy a huzavona Benkő Dániel és Kiszel Tünde között, miután az egyik napilapban megjelent, hogy a két hírességnek korábban köze volt egymáshoz. Eddig csak Tünde cáfolta a dolgot, ám most a lantművész is kendőzetlenül elmondt

Az RTL Klub sztárja a StoryOnline-nak kifejtette, ő egy révbe jutott férfi, aki nem udvarol idegen nőknek, így Kiszel Tündének sem. Azt is tisztázta, hogy a műsorvezető és közte soha semmiféle viszony nem volt. Hozzátette: amikor a minap a Reflektor magazinnak azt nyilatkozta, esetleg ezek után megpróbál udvarolni a naptárdívának, csak rossz pillanata volt.

Dánielt egyébként nem érdekli, hogy Tünde azt nyilatkozta: a lantművész nem az esete. Az RTL Klub sztárja hozzátette: ő sem indul be a szőke celebre, ráadásul korban egészen más elképzelései vannak. Szerinte Tündének már az unokáival kellene foglalkoznia, ami egyébként igen szép és nemes feladat.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.

2021. Június 03. 18:00, csütörtök | Bulvár

Mick Jagger és Tilda Swinton is kiáll Velencéért

Nyílt levélben szólítják fel az olasz kormányt Velence védelmére, miután kiderült, hogy hatalmas üdülőhajók akarnak elhaladni a Szent Márk-tér közelében.