Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 11. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Benkőék veszekednek és szexelnek

Benkőék veszekednek és szexelnek

Benkő Dániel és választottja, Kovács Andrea tudnak élni. Van, hogy három napon keresztül szexelnek, máskor pedig ordítoznak egymással. Ám ez utóbbi nem tart sokáig náluk és a békülés is mindig az ágyban végződik.

Az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorának főszereplői brutális őszinteséggel vallottak az életükről a StoryOnline-nak.

- Sokan azt mondták, provokálni akartál, amikor azt a szexi ruhát vetted fel a Story Gálára. Igaz ez? - kérdeztük Andreától.

- Ha akarjuk, ha nem, mindig provokálunk. Úgy gondolom, hogy a megszokott dolgok a halált jelentik. Mi ebből nem kérünk Dániellel. Szeretjük feszegetni a határokat. Egyébként sok ruhát felpróbáltam, mire ezt a kis feketét kiválasztottam. Jól éreztem benne magam.

- Neked is bejött Andrea ruhája?

- Nagyon tetszett - kezdte Dániel. - Egyfolytában élveztem, amikor a gálán ránéztem. Öt ruhát próbált fel, amíg erre rátaláltunk. Ott voltam vele a próbán és minden kollekció felpróbálása után szexeltünk. Isteni volt! Amikor csak ránézek, mindig beindulok tőle, nagyon egymásra vagyunk hangolódva!

- Hogyan viselitek a távkapcsolatot?

- Nincs ezzel gond. Általában kéthetente találkozunk és akkor három napot egyfolytában együtt vagyunk. Ilyenkor ki sem szállunk az ágyból. Andrea egy vadmacska. Úgy érzem, ilyen hőfokon még senkivel nem égtem.

- Ennek ellenére nem akartok összeházasodni.

- Nem ez a lényeg. Ez a kapcsolat az égben rendeltetett el és ez sokkal fontosabb annál, hogy összeházasodjunk hivatalosan is. Nem forszírozzuk azt sem, hogy együtt éljünk, semmit nem szeretnénk siettetni. Élvezzük az együtt megélt kalandokat - magyarázta Andrea.

- Mindent eltűrsz Dánielnek?

- Nem. Van, hogy veszekedünk, ha nekem nem tetszik valami. De egyikünk sem szeret haragot tartani, ezért mindig gyorsan kibékülünk.

- Hogyan békültök ki?

- Mindig szexel, ez a legjobb módszer - mosolyog a lantművész. - Mindenkinek tudom ajánlani.

- Bemutattad már Andreát Dalmának?

- Még nem találkoztak személyesen, de ezt én nem is szeretném erőltetni. Ha majd egyszer véletlenül összefutnak, bemutatkoznak egymásnak.

- Ti tökéletesek vagytok egymásnak?

- Az egymás közötti helyzetünk tökéletes és ez a legfontosabb dolog.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára